Četvrti poraz

Cetvrti poraz Ekipa Novog Kneževca ubeležila je novi, četvrti, poraz u grupi B NLS. Ovoga puta Grofovi su na svom terenu izgubili, prema očekivanju, od Outlaws-a iz Požarevca rezultatom 0:24 (0:3, 0:14, 0:7, 0:0). Utakmica je odigrana po sparnom vremenu, pred oko 200 gledalaca na stadionu FK „Obilić“, i protekla je u izrazito fer i korektoj igri. Poene za gostujuću ekipu postigli su: Račić, Gunić i Đurđević. Grofovi su pružili vidno bolju partiju u odnosu na onu od pre mesec dana u Požarevcu, kada su poraženi velikom razlikom (6:55).

Imali smo par izlednih prilika za postizanje poena, ali je neiskustvo došlo do izražaja u ključnim trenucima. Odbrana je uspela da zaustavi igru pasom gostiju, što nam prošlog puta nije polazilo za rukom, dok za igru sa raznovrsnim trčanjem i sakrivanjem lopte nismo imali rešenje. Outlaws-i su opravdali očekivanja i „overili“ plasman u grupu A gde im želimo puno uspeha u borbi za titulu prvaka Srbije. Fizički i tehnički su najjača ekipa koja dominira ovom grupom i ostaje nam da težimo da ih u skorijoj budućnosti stignemo.

– rekao je trener Grofova Dragan Mihajlović.
Predsednik KAF „Grofovi“ Dušan Perišić, nakon utakmice, bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih momaka:

Pohvale svim mojim igračima na pruženoj igri i siguran sam da ćemo u naredne 2 utakmice protiv Čačka i Mladenovca barem jednom izaći kao pobednici. Napomenuo bih još i to da ćemo u narednom periodu oformiti i ekipu juniora (15-19 godina) koja će se, početkom septembra meseca, takmičiti u Juniorskoj Ligi Srbije. Pozvao bih sve momke da dođu 17. maja na stadion FK „Obilić“ u 14 časova na draft.

Povezane vesti:

08.06.2009. | Lekcija Forestlanders-a »

25.05.2009. | Ima li smisla!? »

02.05.2009. | Neizvesno do kraja »

08.04.2009. | Katastrofalna igra Grofova »

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Kopiraj kod

Unesi ili nalepi kod *