Lekcija Forestlanders-a

ponedeljak, 08.06.2009.

Lekcija Forestlanders-aU utakmici za prestiž, odigranoj u okviru VI kola NLS grupa B u Novom Kneževcu, 07. juna na stadionu FK „Obilić“, ekipa Forestlanders-a savladala je Grofove rezultatom 0:8. Kretanje rezultata po četvrtinama: I 0:0, II 0:8, III 0:0, IV 0:0. Utakmicu je posmatralo oko 300 gledalaca, a protekla je u fer i korektnoj atmosferi. Mladenovčani, koju su u Novi Kneževac stigli u okrnjenom sastavu (20-tak igrača), pokazali su na najbolji način igračima Grofova kako se brane boje svoga kluba. Iako vidno iscrpljeni, uspešno su se suprostavljali napadu domaćina nedozvoljavajući im da stvore ozbiljniju šansu za tačdaun, dok su sa druge strane jedini kiks u odbrani Grofova znalački uspeli da krunišu tačdaunom.
Trener Novog Kneževca Dragan Mihajlović ocenjuje da je njegov tim, prvenstveno napad, igrao veoma nervozno.

Tokom susreta gotovo da nijedna ekipa nije ušla u crvenu zonu protivnika. Veliku borbu na sredini terena zasluženo je dobila ekipa iz Mladenovca jednim dobrim trčanjem od pedeset jardi i uspešnim pretvaranjem za dva poena. Specijalni timovi, obostrano loši, kao i više puta do sada nisu nam doneli prednost, iako smo prvi put imali više igrača na raspolaganju od protivnika, a samim tim i više svežine. Sve u svemu, zaslužena pobeda gostiju, kojima želim da čestitam na igri i požrtvovanju. Nama ostaje da stavimo prst na čelo, nađemo gde smo grešili i probamo da ispravimo greške.

– rekao je Mihajlović.
Pred sam kraj utakmice, uz prigodan poklon, ispraćeni ovacijama publike i igrača oba tima, od aktvnog igranja američkog fudbala oprostili su se Dušan Perišić i Saša Vuletić.

Četvrti poraz

Ekipa Novog Kneževca ubeležila je novi, četvrti, poraz u grupi B NLS. Ovoga puta Grofovi su na svom terenu izgubili,

nls 09 11.05.2009. Komentara: 0

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo