Obeležen završetak sezone

sreda, 17.06.2009.

Obeležen završetak sezoneUtakmicom (skrimidž) juniora i seniora, koja je odigrana na stadionu FK Obilić, u nedelju 14. juna, Grofovi su obeležili završetak sezone u seniorskoj konkurenciji. Na večeri, koja je upriličena nakon utakmice, rukovodstvo kluba izanaliziralo je postignute rezultate u NLS grupa B i upoznalo igrače sa budućim aktivnostima i planovima za narednu sezonu. Preovladalo je mišljenje da je Klub postigao veoma loš rezultat (poslednje mesto u grupi, bez pobede) i da je neophodno izvršiti korenite promene kako se greške iz protekle sezone ne bi ponovile. Sa druge strane, dobra stavar u celoj priči predstavlja činjenica da su Grofovi, sa više nego skromnim budžetom, uspeli da odigraju još jednu sezonu u NLS, da je posećenost utakmica odigranih u Novom Kneževcu bila na zavidnom nivou, kao i da je Klub uspeo da animira veliki broj mladih ljudi da počnu aktivno da se bave ovim sportom.

Želeo bih da se zahvalim svim igračima na saradnji u protelih nekoliko meseci. Nakon letnje pauze očekuju Vas naporne pripreme za narednu sezonu, u kojoj očekujem mnogo bolje rezultate i veće zalaganje na treninzima. Rukovodstvo Grofova pomno će pratiti dešavanja u Klubu i shodno situaciji donositi određene mere.

– istakao je predsednik Dušan Perišić.
KAF Grofovi se ovom prilikom zahvaljuju opštini Novi Kneževac, Mesnoj zajednici Novi Kneževac, DVD Novi Kneževac, AD Lepenka, Overline-u i LD Novi Kneževac na pruženoj podršci.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo