Ostavka Mihajlovića

subota, 18.07.2009.

Ostavka MihajlovicaJedan od osnivača i do sadašniji glavni trener KAF Grofova Dragan Mihajlović podneo je ostavku na sve funkcije u Klubu. Kako je u dopisu naveo, ovu odluku je doneo prvenstveno zbog materijalne situacije i želje da se posveti ličnim obavezama koje je zapostavio usled angažmana u Grofovima, pa tek onda neuspehom u disciplinovanju pojedinih mladih igrača, slabim odzivom na treninzima pa čak i samim utakmicama, i lošim rezultatima u NLS ’09.

Kako sebe nisam smatrao trenerom već učiteljem koji pokušava da prenese svoja skromna znanja o ovom novom sportu na našim prostorima, i svestan činjenice da je za popularizaciju američkog fudbala i postizanje boljih rezultata neophodno obezbediti više sredstava nisam želeo da remetim rad Kluba odstranjivanjem neposlušnih

– rekao je Dragan Mihajlović, i dodao –

Sa druge strane želeo bih da pohvalim one koji su svoje obaveze na terenu i van njega ispunjavali bez pogovora. Poručio bih im da istraju i ostanu dosledni sebi i privrženi Klubu. Kako ovaj sport nije profesionalan i nema u njemu šta da se dobije, trebalo bi da mu se daje bar deo sebe.

Na kraju Mihajlović se zahvalio svima na saradnji, posebno Predsedniku na ukazanom poverenju i podršci koju je uživao, i naglasio da će ostati otvoren za svaku moguću saradnju, bilo vezano za organizaciju, rad na terenu ili individualno, jer smatra da oni koji žele da napreduju ne treba da budu sputavani u toj nameri.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo