Turnir juniorskih ekipa

utorak, 25.08.2009.

Ekipa Klek Knights-a osvojila je prvo mesto na turniru odigranom u nedelju, 23. avgusta, na stadionu FK Obilić. Pored juniora Knights-a, učešće na turniru uzele su i selekcije Vrbas Hunters-a i Novi Kneževac Grofovi. Ljubitelji američkog fudbala u Novom Kneževcu, njih oko 350, imali su prilike da uživaju u potezima mladih momaka, koji će u skorijoj budućnosti sigurno biti nosioci igre u svojim seniorskim ekipama. Nakon završetka turnira upriličena je večera za sve učesnike.

Nadam se da će ovakvih turnira biti i ubuduće, jer ovi mladi ljudi to i zaslužuju. Želeo bih da se zahvalim ekipama i njihovim predstavnicima na učešću. Ovaj turnir omogućio je svim selekcijama da se što bolje pripreme za napore koji ih iščekuju u Juniorskoj ligi Srbije, koja startuje sredinom septembra meseca. Što se tiče mojih momaka, veoma sam zadovoljan prikazanom igrom i zalaganjem.

– rekao je predsednik KAF Grofovi Dušan Perišić.
Zadovoljan igrom svojih pulena bio je i trener Grofova Milan Ilkić:

Iako su imali svega četiri treninga sa momcima iz Kikinde, uz dobar rad u budućnosti očekujem da budu još bolji i da u juniorskoj ligi to i pokažu. Ujedno, možda najbitnije od svega je da nije bilo povreda. Ekipe iz Kleka i Vrbasa bili su fer i korektni protivnici.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo