Potop Grofova u Kleku

ponedeljak, 28.09.2009.

Prema očekivanju, juniori Vitezova opravdali su ulogu favorita i bez većih napora savladali Grofove iz Novog Kneževca u utakmici odigranoj u Kleku 27. septembra, u okviru drugog kola Juniorske lige Srbije grupa Sever, rezutatom 57:0. Da se Grofovima ne piše dobromoglo se zaključiti već na samom početku meča. Domaćini su meč otvorili sjajnom igrom poštigavši u prvoj četvritini čak četiri touchdown-a. U drugoj četvrtini Vitezovi su nastavili sa melju protivnika tako da su na veliki odmor otišli sa prednošću od 41:0. Nastavak utakmice doneo je nešto bolju igru Grofova, ali nedovoljno da se izbege rezultatska katastrofa.
Ovom pobedom Vitezovi su najverovatnije obezbedili učešće u play off-u, gde ih očekuje borba za trofej Veljka Makojevića.
Sa druge strane juniori Grofova, iako beleže loše rezutate, imaju svu podršku rukovodstva Kluba. Njima je ova utakmica, kao uostalom i takmičenje u JLS, poslužila za sticanje neophodnog znanja i iskustva. Obzirom na politiku Kluba, većina ovih mladih igrača predstavljaće Grofove i u seniorskoj konkurenciji naredne sezone.
Priliku za popravni, odnosno bolje izdanje, igrači Novog Kneževca imaju 10/11 oktobra, kada im u goste dolaze Panthers-i iz Pančeva.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo