Panthers-i ostavili Grofove bez daha

nedelja, 11.10.2009.

Juniori Pančeva rutinski su odradili posao protiv domaćina iz Novog Kneževca. Grofovi su istina ubedljivo poraženi od Panthers-a rezultatom 8:74 (0:6, 8:16, 0:14, 0:38), ali se nisu obrukali s obzirom na snagu protivnika. Utakmicu su odigrali sa 18 igrača,a veliki pad u igri i 38 primljenih poena u poslednjoj četvrtini posledica su umora koji ih je sustigao. Pančevci su uvećavali prednost tokom svake četvrtine. Grofovi nisu imali rešenja za agresivnu odbranu i veoma maštovitu igru u napadu gostiju, ali su se Novokneževčani ipak odužili navijačima na stadionu FK Obilić sa nekoliko efektnih poteza.

Mogli smo da odigramo bolje, ali je među igračima bila prisutna nervoza jer smo igrali sa vrlo kvalitetnim protivnikom. Panthers-i su ekipa sa izvanrednim fizičkim predispozicijama, igraju vrlo brz američki fudbal.

– izjavio je nakon utakmice predsednik KAF Grofovi Dušan Perišić –

Nismo se dobro snašli na agresivnu odbranu, izgubili smo mnogo lopti i to je osnovna zamerka. Mnogo smo naučili i ovo znanje primenićemo tamo gde bude najpotrebnije. Za sve nas ovo je jedno novo i dobro iskustvo.

Utakmica odigrana u okviru trećeg kola Juniorske lige Srbije ostaće upamćena i po do sada neviđenim merama bezbednosti. Naime, zbog sve učestalijih nemilih scena na našim sportskim terenima i na zahtev SUP-a Novi Kneževac, utakmicu je obezbeđivao veliki broj redara i pripadnika policije, koji na svu sreću nisu imali posla.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo