Pojačanje iz Kraljeva

utorak, 02.02.2010.

dobrosav manicPrvo pravo pojačanje u novoj sezoni KAF „Grofova” je Dobrosav Manić – Dole, rođen 1984. godine. Sa visinom od 192 santimetara i težinom od 92 kilograma, Dobrosav igra na poziciji kvoterbeka (QB). Dobrosav Manić je jedan od osnivača tima „Royal Crowns” u Kraljevu za koji je i igrao od 2004. do 2005. godine. U 2006. godini je igrao u „Ćuranima” iz Jagodine, u 2008. je nastupao za „Wild Boars” iz Kragujevca, a 2009. godine je nastupao za „Lavove” iz Vršca.

Kako si iz Kraljeva stigao u novokneževačke „Grofove”?

Moj prijatelj Duško Kostić mi je rekao da su „Grofovi” u potrazi za iskusnim igračima, i da im nedostaje neko na poziciji kvoterbeka na kojoj ja igram. Pošto sam veoma privržen ovom sportu, volim to što radim, volim da putujem i upoznajem nove ljude, nisam se dugo premišljao da prihvatim poziv „Grofova”.

Kakva su tvoja očekivanja u ovoj sezoni?

Moja očekivanja za ovu sezonu su da prvenstveno ostvarimo što bolji plasman u takmičenju, kao i da opravdam poverenje koje su mi dali čelnici KAF „Grofovi”. Nadam se da ću se brzo uklopiti u ekipu, koja me je inače sjajno primila, i da ćemo uz dobar rad na treninzima uspeti da ukomponujemo solidnu ekipu za predstojeću sezonu. Takođe, očekujem da će mi ovde biti veoma zabavno, i da ću ceniti svaki trenutak proveden u Novom Kneževcu.

Izvor: Aleksandar Perkučin – Novokneževačke novine

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo