Junior za ponos KAF „Grofovi“

petak, 12.02.2010.

kanizajI ove godine je JP „CINK“ pod pokroviteljstvom SO Novi Kneževac organizovao proglašenje najboljih sportista naše opštine u raznim kategorijama. U kategoriji juniora za najboljeg je proglašen Aleksandar Kanižaj, član KAF „Grofovi“ iz Novog Kneževca i kapiten ovog tima. Prilikom svečane dodele nagrada, sa Aleksandrom je napravljen i kraći intervju.

Kapiten si ekipe, i iz kluba na Tvoj račun stižu samo pohvale. Da li si zaista toliko dobar, i koliko još ima mesta za tvoj napredak?

Mesta za moj napredak naravno da ima, a jedini način za to je da još vrednije treniram.

Da li si iznenađen ovim opštinskim priznanjem?

Imajući u vidu da je ovo ekipni sport, teško je izdvojiti se kao pojedinac, pa ovakvo priznanje svakako godi. Treba imati u vidu i da nismo ekipa koja ostvaruje vrhunske rezultate, i utoliko sam više prijatno iznenađen ovom nagradom.

Važite za jake i lepe momke. Kako prolazite kod devojaka?

Ubeđen sam da mnoge devojke primećuju da se bavimo pravim muškim sportom. Mislim da pored dobrog izgleda posedujemo i dozu viteštva koja se danas u drugim sportovima izgubila, što takođe ne ostaje neprimećeno kod devojaka.

Bio si u juniorskom kampu za uzrast igrača od 17 do 19 godina. Kakvi su utisci?

Ovo je bila prilka da naučim mnogo toga novog, i da se uporedim sa igračima na mojoj pozicijiji. Naravno, očekujem da je boravak u kampu sam po sebi unapredio moje znanje i veštinu.

Šta očekuješ od „Grofova“ u ovoj sezoni?

Nadam se da čemo biti bolji i još uigraniji. Naporni treninzi su jedini način da to i postignemo. Na kraju, želim da kažem da ova moja pojedinačna nagrada sigurno ne bi bila osvojena da nisam imao punu podršku svih saigrača u prave, i naravno moje porodice.

Izvor: Aleksandar Perkučin

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo