Provera protiv Dukes-a

nedelja, 07.03.2010.

dukes vs grofoviU sklopu priprema za predstojeću sezonu Grofovi su u subotu 6. marta odigrali prijateljsku utakmicu u Novom Sadu protiv ekipe Dukes-a. Prema očekivanju slavili su domaćini rezultatom 24:0, dok se od prvobitne zamisli da se utakmica odigra i sa specijalnim timovima odustalo zbog lošeg stanja terena. Novosađani, kojima je ovo bio prvi izlazak na teren ove godine, bili su prejaki za ekipu iz Novog Kneževca, postizali su poene na vreme i kontrolisali tok utakmice. Sa druge strane Grofovi su samo na momente uspevali uspešno da pariraju domaćinu.
Bez obzira na konačni ishod meča trener gostiju Milan Ilkić bio je zadovoljan igrom svojih momaka.

Nismo ostvarili dobar rezultat, ali bilo je to korisnih 60 minuta u kojima smo hteli da napravimo korak napred u kvalitetu igre i mislim da smo u tome delimično uspeli. Iz svake kontrolne utakmice potrebno je da izvučemo pouku koja će nam koristiti u budućnosti. Zahvalan sam Dukes-ima što su odigrali utakmicu sa nama. Novosađani su sjajan kolektiv predvođen odličnim trenerom i ja im ovim putem čestitam na pobedi i fer i korektnoj utakmici. Raduje me činjenica da smo uspeli da sačuvamo sve igrače od povreda na terenu koji nije bio naklonjen američkom fudbalu.

– rekao je Ilkić.

Za mene je ovo novo iskustvo, nikada nisam igrao protiv tako kvalitetnog tima. Imali smo nekoliko treninga na otvorenom, do početka takmičarske sezone ćemo raditi na nekim taktičkim detaljima. Na meni je da slušam šta trener Ilkić kaže, a nadam se da ćemo zabeležiti i po koju pobedu u diviziji B.

– poručio je CB Aleksandar Kanižaj.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo