Startuje Superliga

sreda, 17.03.2010.

najava indjijaPripreme su u arhivi, stručni štab i igrači Grofova okreću se novoj velikoj obavezi – takmičenju u Supreligi Srbije. U subotu 20. marta ekipa iz Novog Kneževca gostuje u Inđiji gde će, na terenu OŠ “Jovan Popović“ sa početkom u 13 časova, odigrati utakmicu prvog kola divizije B. Tokom zimske pauze, uprkos otežanim vremenskim uslovima Grofovi su relativno uspešno odradili pripreme, odigravši pri tome dve prijateljske utamice. Pred put u Inđiju, predsednik KAF “Grofovi“ Dušan Perišić insistira da igrači moraju još da uče i eliminišu slabosti koje su ispoljavali tokom pripremnog perioda.

Verujem da je za nas najvažnije da napredujemo, jer ima slabih momenata u našoj igri. Što se tiče Indians-a, reč je o sjajnoj ekipi koja ima sve što je neophodno za osvajanje prvog mesta u našoj grupi – veliki fond kvalitenih igrača, odlično uklopljen sistem i sjajnu atmosferu. Svesni smo da samo vrhunskom predstavom možemo doći do željenog rezultata, u suprotnom poraz je neizbežan.

– rekao je Perišić.

Idemo da se borimo do poslednje sekunde i da pokušamo da ostvarimo dobar rezultat. Naravno da je teško igrati protiv tima koji pretenduje na visok plasman u našoj grupi, ali ne gubimo nadu.

– rekao je povratnik u redove Grofova Saša Vuletić.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo