Grofovi dočekuju Spartance

utorak, 06.04.2010.

stadion fk obilicMogu li Grofovi do prve pobede na svom terenu, ili će morati da čekaju neku drugu priliku? Odgovor na ovo pitanje dobićemo nakon utakmice sa Spartancima koja je na programu u nedelju 11. aprila sa početkom u 15 časova. Susret trećeg kola Superlige Srbije – Divizije B odigraće se na terenu FK Obilić, a trener domaćih Milan Ilkić moći će da računa i na četvoricu novih igrača koji su, zbog povreda, propustili susret u Inđiji. Jedan od junaka u pobedi Grofova na Indians-ima QB Dobrosav Manić – Dole naglašava da je u ovom trenutku najbitnije zaboraviti šta je bilo i gledati isključivo prema narednim izazovima.

Mi igrači još uvek nismo svesni toga da smo uradili veliku stvar pobedivši favorizovanu Inđiju, i samim tim smo se odmah okrenuli utakmici sa Spartancima iz Subotice. Neće biti lako jer igramo pred domaćom publikom, a pri tom imamo pritisak da klub nije ni jednom pobedio kod kuće. Prilika je velika da se to pruži gradu i navijačima. Ja kao igrač i, kao svaki igrač ponaosob, daću svoj maksimum da učinim da Grofovi dobiju svoju prvu pobedu kod kuće i da nastavimo ka zacrtanom cilju.

– izjavio je Manić.
Kapiten domaćih Saša Perkučin ulogu favorita prepušta ekipi Subotice i smatra da Grofovi moraju da nastave da igraju kao što su to činili do sada: maksimalno angažovano, timski, s jakom odbranom i kontrolom utakmice.

Spartanci su veoma kvalitetna ekipa, jer iako su se osnovali prošle godine, imaju dosta iskusnih igrača koji su ranijih sezona nastupali za druge klubove u okruženju i prema najavama jurišaju na prvo mesto u grupi. Međutim i mi imamo želje i snove. Važno je da iskoristimo sve mogućnosti koje budu pred nama, da damo sve od sebe i ne dozvolimo pad u igri ni jednog trenutka, jer će tim iz Subotice kazniti naše greške.

– rekao je Perkučin.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo