Grofovi čekaju Lavove

utorak, 04.05.2010.

najava grofovi vs lavoviPodatak da ekipa Novog Kneževca u tri prvenstvena meča ima skor 3-0 ohrabruje stručni štab Grofova pred utakmicu V kola Divizije B sa Lavovima iz Vršca, koja je na programu u nedelju 9. maja (16 časova) na terenu FK Obilić. Nema sumnje da su dosadašnji rezultati dali krila igračima Grofova, koji u duel sa ekipom Vršca ulaze maksimalno motivisani i svesni koliko bi im novi trijumf značio. Ipak, teren je jedino merilo i na njemu će morati da pokažu šta znaju i umeju protiv Lavova koji u svojim redovima imaju kvalitetne igrače.

Na osnovu dosadašnjih odigranih utakmica očekujem da i iz ove izađemo kao pobednici. Atmosfera u timu je odlična, jer smo napokon dočekali svojih 5 minuta.

– rekao je DE Vasilije Mekić, jedan od igrača koji je od samog osnivanja u klubu.
MLB Slobodan Popov se nada da će Grofovi nastaviti sa dobrom igrom i da će još jednom obradovati navijače koji ih prate sa velikom pažnjom.

Očekujem da odbrana opet dobro odigra i da protivniku ne dozvolimo lako da poentira, jer se nijedna ekipa ne sme podceniti pa makar to bila ekipa koja je do sada sve utakmice izgubila. Naravno očekujem opet puno publike, jer je lepo igrati pred punim tribinama i naravno da nastavimo ka zacrtanom cilju, a to je A divizija.

– rekao je Popov.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo