Grofovi putuju u Mladenovac

sreda, 19.05.2010.

najava forestlanders vs grofoviPresudnu bitku za plasman u viši rang Grofovi će imati u Mladenovcu protiv Forestlanders-a. Igrači Mladenovca i Novog Kneževca u nedelju, 23. maja (16 časova), na stadionu FK Radnički igraju meč koji će odlučiti koja će ekipa zauzeti jedno od prva dva mesta na tabeli nakon VI kola. Ukoliko pobede Grofovi će kolo pre kraja obezbediti prvo mesto u superligaškom takmičenju divizije B, u suprotnom samo ih teorija vodi u viši rang. Izabranici Milana Ilkića putuju u Mladenovac bez i jednog ovogodišnjeg poraza, međutim ako uzmemo u obzir dosadašnje susrete ova dva kluba, Forestlanders-i su superiorni sa skorom 6-0 (u obzir uzeti susreti bez opreme, arena fudbal i ligaško takmičenje) i nema sumnje da su favoriti u ovoj utakmici.

Naša sezona se igra kratko i nema revanš meča. Zbog toga moramo biti maksimalno skoncentrisani na utakmicu jer popravnog nema. Nadam se dobroj utakmici, dobrom odzivu publike i naravno našoj pobedi, iako je tradicija na strani domaćina od kojih smo do sada nekoliko puta izgubili.

– istakao je WR Vanja Ivošević.
Najmađi član Grofova (ove sezone puni 16 godina), startni centar Ivan Dragičević očekuje neizvesnu utakmicu i nada se povoljnom rezultatu.

Tim Mladenovca je veoma kvalitetna ekipa sa trenerom koji ima puno iskustva, ali mi ove sezone igramo dobro i nadam se povoljnom rezultatu jer nam je to prilika da obezbedimo učešće u A diviziji sledeće sezone.

– rekao je Dragičević.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo