Završnica Superlige

četvrtak, 27.05.2010.

mamuti vs grofoviIako je u pretposlednjem kolu Superlige ekipa Novog Kneževca u Mladenovcu poražena, Grofovi su ostali hit šampionata. Tim kojem mnogi, pre početka takmičenja, nisu davali šanse ne samo za visok plasman već i da će zabeležiti pobedu nalazi se na korak-dva od plasmana u viši rang.
Rezultatski slabiju igru u zvršnici prvenstva igrači Novog Kneževca pokušaće da prekinu 30. maja na gostovanju u Kikindi. Ta utakmica će umnogome odrediti sudbinu dva kluba u Diviziji B. Mamuti će pokušati da dođu do prve pobede u istoriji kluba, a Grofovi da opstanu u vrhu i obezbede baraž utakmicu sa Legionarima iz Sremske Mitrovice.
Pred odlazak u Kikindu predsednik Grofova Dušan Perišić kaže da je cilj njegove ekipe pobeda.

Veoma važna utakmica je pred nama. Relativno dobro se poznajemo i svesni smo njihovih kvaliteta obzirom da je nekolicina igrača Mamuta, što u seniorskoj što u juniorskoj selekciji, nastupala za nas prošle godine. Ukoliko želimo da zabeležimo pozitivan rezultat moramo pristupiti maksimalno ozbiljno ovom susretu. Bez obzira na sve, ja sam prezadovoljan dosadašnjim nastupom moje ekipe. Ovo je bila najbolja sezona u istoriji kluba – godina koju će naši navijači dugo pamtiti.

– rekao je Perišić.
Sve u svemu, u B diviziji uzbuđenja su dostigla vrhunac pred poslednje kolo, jer će čak četiri tima (Inđija, Novi Kneževac, Mladenovac i Subotica) odlučivati ko će direktno u viši rang, a ko će sa druge pozicije na Legionare u baražu.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo