Grofovi prejaki za Mamute

ponedeljak, 31.05.2010.

mamuti vs grofoviTrijumfom nad iznenađujuće dobrom ekipom Mamuta, Grofovi su ponovo dospeli na lidersku poziciju u Diviziji B na kojoj će najverovatnije ostati samo nedelju dana. U zaostaloj utakmici II kola u Novim Kozarcima, Novi Kneževac je bio bolji od Kikinde rezultatom 32:16 (6:0, 14:9, 6:0, 6:7). Uloga favorita Grofovima je bila breme sve do sredine druge četvrtine, kada su igrači Mamuta imali prvi put u klupskoj istoriji prednost u jednom takmičarskom meču (9:6), ali već krajem druge deonice ekipa Novog Kneževca je pustila kočnice i zahvaljujući pre svega iskustvu i izvarednoj odbrani prelomila meč, i pobeda više nije bila dovedena u pitanje. Loši uslovi onemogućili su i jedne i druge da prikažu bolju igru, a početak drugog poluvremena je zbog jakog nevremene kasnio tridesetak minuta.
Grofovi su uradili ono što su želeli ovog vikenda, a sada im ostaje da vide šta će uraditi Mladenovac. Mladenovčani koji više nemaju nikakve šanse da se plasiraju u elitu će protiv Gorštaka odlučiti ko će direktno u A diviziju – ako pobede, to će biti Inđija; ako izgube u elitu će Grofovi. U svakom slučaju, niko u taboru Novog Kneževca ne sumnja u želju ekipe Forestlanders-a da dostojno reprezentuju ovaj sport, tako da su pripreme za baraž utakmicu sa Legionarima već otpočele.

KRETANJE REZULTATA:

1. četvrtina
0:6 Radoš Paunović, trčanje 2 jarda

2. četvrtina
7:6 Branislav Fekete, trčanje 1 jard, PAT uspešan: Branislav Fekete
9:6 sejfti (loše izveden pant)
9:14 presečeno dodavanje Miljan Kašić vraća za 70 jardi; pretvaranje za dva poena: Čanadi Edvin, hvatanjem; dodavanje: Dobrosav Manić
9:20 Čanadi Edvin, hvatanje 20 jardi; dodavanje: Dobrosav Manić

3. četvrtina
9:26 Marko Živkov, hvatanje 25 jardi; dodavanje: Dobrosav Manić

4. četvrtina
16:26 Igor Stojadinov, hvatanje 45 jardi; dodavanje: Branislav Fekete; PAT uspešan: Branislav Fekete
16:32 Nebojša Kanjižaj, hvatanje 5 jardi; dodavanje: Dobrosav Manić

VII KOLO DIVIZIJA B:

Subotica Spartanci – Indija Indians 27:28

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo