Legionari ili Grofovi?

četvrtak, 10.06.2010.

baraz utakmicaNovokneževački Grofovi pokušaće da u utakmici baraža protiv najstarijeg kluba u Srbiji, Legionara iz Sremske Mitrovice, izbore plasman u Diviziju A. Kao drugoplasirana ekipa u Diviziji B, Grofovi će u nedelju 13. juna (13 časova) na terenu „25. maj“ u Sremskoj Mitrovici odmeriti snage sa Legionarima koji su takmičenje u Diviziji A završili na pretposlednjem petom mestu.
Predsednik Grofova Dušan Perišić prezadovoljan je činjenicom da je njegova ekipa dospela u priliku da se bori za viši rang i da će igrati, po prvi put, protiv najstarijeg kluba u zemlji.

Sve od početka takmičenja na ovamo bilo je stvarno fenomenalno. Kako god da bude, posle ove utakmice će ostati zapisano da smo uradili veliku stvar u Superligi Srbije. Kao predsednik sam prezadovoljan, što ne znači da u Sremsku Mitrovicu idemo na izlet. Ako nam se ukaže prilika da odigramo kako treba mi ćemo je iskoristiti. Nemam šta da savetujem igrače, ne postoji tenzija, ali je ljudski očekivati nešto. Da nismo imali nadu da ćemo uraditi nešto, ne bismo ni dogurali dovde. Međutim, veoma je bitno da se zna da je i sama prilika da igramo baraž utakmicu za plasman u Diviziju A veliki uspeh za nas.

– rekao je Perišić.
Sa druge strane, kapiten Legionara Darko Šimleša u izjavi za Blic je naglasio:

Svima nam je teško pala borba za opstanak. Momci se izuzetno zalažu na terenu, ali bilo je i propusta na terenu. Imamo i volju i ambiciju da ostanemo u Prvoj ligi i zato verujem da ćemo pobedom nad Grofovima obradovati našu vernu publiku.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo