Prijateljska utakmica sa Bats-ima

najava grofovi vs batsNovi član A divizije srpske Superlige u američkom fudbalu, Grofovi iz Novog Kneževca, sezonu će završiti prijateljskom utakmicom sa Bats-ima iz Segedina. Svoj prvi međunarodni meč, sa rivalima iz Mađarske, Grofovi će odigrati u nedelju sa početkom u 17 časova na stadionu FK Obilić u Novom Kneževcu.
Ekipa Segedin Bats-a osnovana 2007. godine u oktobru mesecu. Svoju prvu, prijateljsku, utakmicu odigrali su sa Tata Mustangs-ima (36:36). 2008. godine su sa još pet timova odigrali Rooki Cup i zazuzeli 3. mesto. Naredne godine, učlanili su se u MAFSZ i zajedno sa ekipom Bekescbaba Raptors odigrali Rooki Cup. 2010. godine zbog administrativne greške nisu se takmičili, ali je 15 igrača igralo za Bekescbaba Raptors-e, koji su takmičenje u II mađarskoj diviziji završili na drugom mestu i samim tim izborili baraž za popunu I divizije.
Predsednik domaćih Dušan Perišić rekao je da će predstojeća prijateljska utakmica sa Bats-ima biti korisna za tim, koji će se susresti sa drugačijim stilom igre.

Radujem se što ćemo u nedelju odigrati prvu međunarodnu utakmicu i veoma sam zahvalan ekipi iz Segedina što su prihvatili naš poziv. Priliku da se pokažu imaće i igrači koji su imali malu minutažu u proteklom šamiponatu. Očekujem fer i korektnu utakmicu, i naravno da se sprijateljimo sa našim komšijama i uspostavimo saradnju za neke buduće zajedničke projekte. Pozivam sve naše navijače da dođu i pozdrave momke koji izborili plasman u elitnu A diviziju Srbije.

– rekao je Perišić.

Povezane vesti:

24.03.2015. | Grofovi odustali od takmičenja »

08.03.2015. | Ostojin u šampionima Mađarske »

03.09.2014. | Završen spot i himna Grofova »

03.07.2014. | Rastajemo se, pamtićemo! »

2 komentara

  1. Komentar pele :
    15. jul 2010. u 20:26

    Ko ja za to da se i Predsednik skine za utakmicu :)

  2. Komentar Cale #55 :
    16. jul 2010. u 20:03

    Stvarno bi mogao Bucko da se skine!!! (ali ne golisav) :) :) :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Kopiraj kod

Unesi ili nalepi kod *