Juniori na okupu

pripreme junioriDilema oko nastupa ekipe iz Novog Kneževca u juniorskoj ligi je razrešena! Grofovi će po drugi put u svojoj istoriji biti učesnici juniorske lige, ovoga puta pod okriljem Srpske asocijacije u američkom fudbalu. Okupljanjem na pomoćnom terenu FK „Obilić“, u nedelju 29. avgusta, igrači su počeli sa, moglo bi se slobodno reći, mini pripremama za novu sezonu, a prozivci u Novom Kneževcu prisustvovali i juniori Spartanaca iz Subotice, Black Smiths-a iz Kikinde i Bats-a iz Segedina koji će nositi dres Grofova u predstojećoj juniorskoj ligi. Obzirom da je do početka takmičenja u juniorskoj konkurenciji ostalo mesec dana treneri Vanja Ivošević i Edvin Čanadi imaće, osim skraćenog vremena za fizičku pripremu igrača, dosta problema i sa uigravanjem tima koji je sastavljen od igrača iz četiri kluba.

Ovo je lep momenat da se družimo posle pauze, a pred početak ozbiljnijih priprema za juniorsku ligu i da se bolje upoznamo. Moraćemo maksimalno da iskoristimo svaku priliku kako bismo se što bolje pripremili za napore koji nas očekuju, obzirom da smo sa pripremama počeli veoma kasno.

– rekao je Edvin Čanadi.

Predsednik kluba Dušan Perišić je upoznao juniore sa planom priprema i naglasio da je sačinjen detaljan plan kako bi igrači što spremnije dočekali šampionat.

Mnogo mi je drago da ćemo i ove sezone učestvovati u juniorskoj ligi, jer je to prilika da se mladi igrači afirmišu i steknu preko potrebno iskustvo kako bi se bolje snašli u izazovima u seniorskoj selekciji i bili konkurentni igračima seniorskog tima.

– istakao je Perišić.

Povezane vesti:

24.03.2015. | Grofovi odustali od takmičenja »

08.03.2015. | Ostojin u šampionima Mađarske »

03.09.2014. | Završen spot i himna Grofova »

03.07.2014. | Rastajemo se, pamtićemo! »

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Kopiraj kod

Unesi ili nalepi kod *