Grofovi obezbedili četvrtfinale

subota, 02.10.2010.

hunters vs grofoviPomalo iznenađujuće, kolo pre kraja takmičenja po grupama, trijumfom u Vrbasu nad Hunters-ima 0:18 (0:12, 0:6, 0:0, 0:0), ekipa Novog Kneževca obezbedila je plasman u narednu rundu takmičenja. Tri sjajna dodavanja kvoterbeka Nebojše Kanjižaja i hvatanja Aleksandra Kanjižaja (dva puta) i Radoša Paunovića bila su dovoljna Grofovima da se kao pobednici vrate sa teškog gostovanja, koje su imali u okviru drugog kola JLS.
Novokneževčani su odigrali znatno sigurnije od domaćina, a do povrede (prelom ruke) startnog kvoterbeka Nebojše Kanjižaja (16 god.) napad je bio izvanredno organizovan. Zatim ga je zamenio brat Aleksandar, ali u drugom poluvremenu nijedan tim nije uspevao da poentira, pa je rezultat sa poluvremena bio i konačan.

Čestitam svojim igračima na pobedi. Pre svega bih istakao moral ekipe koji nije padao ni kada nas je nekoliko minuta pre kraja prvog poluvrmena zadesio veliki maler, prelom ruke prvog Qb-a Nebojše Kanižaja. Zadovoljan sam igrom odbrane i napada i mislim da bi postigli još nekoliko TD da nas nije zadesio taj peh. Srećni smo, jer smo sami rešili svoju sudbinu odlaska u 1/4 finale i sada odmorni i spremni očekujemo taj duel na našem terenu, verovatno protiv Vitezova iz Kleka. Pohvalio bih i svoje igrače koji su imali par atraktivnih poteza retko viđenih. Zahvaljujem se Vrbasu na gostoprimstvu i želim im sreću u nastavku takmičenja.

– rekao je Vanja Ivošević, trener Grofova.

KRETANJE REZULTATA:

1. četvrtina

0:6 Nenad Kanjižaj pas 11 jardi za Aleksandra Kanjižaja, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
0:12 Nenad Kanjižaj pas 35 jardi za Paunovića, neuspešno pretvaranje za 2 poena.

2. četvrtina

0:18 Nenad Kanjižaj pas 10 jardi za Aleksandra Kanjižaja, neuspešno pretvaranje za 2 poena.

3.četvrtina

4. četvrtina

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo