Nastavak saradnje

ponedeljak, 08.11.2010.

prijateljska vitezovi vs grofoviNakon kraće pauze saradnja dva kluba iz Banata, Vitezova i Grofova, nastavljena je susretom u Zrenjaninu. Ništa novo nije viđeno kada su u pitanju prijateljske utakmice ova dva tima. Vitezovi su i treći put bili prejaki za ekipu iz Novog Kneževca i slavili pobedu 56:8 (8:8, 0:22, 0:14, 0:12). Nijednog momenta ubedljiva pobeda igrača iz Kleka nije došla u pitanje. Samo u prvoj četvrtini susreta Grofovi su držali priključak, a onda je domaća ekipa uzela stvari u svoje ruke i lako trijumfovala. Kod gostujuće ekipe bila je primetna velika neuigranost, što i ne čudi obzirom da je tim Grofova u ovom susretu bio sastavljen, pored standardnih, i od novih igrača iz Segedina (Mađarska) i Sombora.

Utakmica je bila prijateljskog karaktera tj. skrimidž na kojoj smo hteli da vidimo igrače koje smo doveli u naše redove. Ipak 20 novih igrača ne može da se uigra za nekoliko treninga. Ovo nam je bila utakmica smernica na šta treba da obratimo pažnju u pripremnom periodu, jer nas u martu čekaju veliki izazovi igranja Superlige Srbije. Nadam se da ćemo do tada ispraviti greške, jer smo počeli sa ozbiljnim pripremama koje će biti izuzetno naporne. Vitezovi imaju odličnu ekipu, igraju otvoreno i, priznajem, da su nas nadigrali, što pokazuje i konačan rezultat. Domaćinima čestitam na pobedi, korektnoj utakmici i zahvaljujem im na gostoprimstvu.

– rekao je Dušan Perišić.

Na kraju, vredi spomenuti i potez Vitezova iz Kleka vredan pažnje. Naime, domaćini su nakon susreta organizovali druženje igrača ova dva kluba uz riblju čorbu.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo