Četvrti rođendan

subota, 20.11.2010.

zastava grofoviKlub američkog fudbala Grofovi iz Novog Kneževca je u petak, 19. novembra, proslavio svoj četvrti rođendan. Sa velikom ljubavlju grupa Novokneževčana već četiri godine jakim sportskim duhom i požrtvovanim radom uspeva da održi klub u životu, a kao kruna dobrog rada došli su i zapaženi rezultati. Na opšte iznanađenje poznavalaca ovog sporta Grofovi su, za razliku od prethodnih kada su beležili poraze, ove sezone takmičeći se u Superligi Srbije – divizija B ostvarili šest pobeda i samo jedan poraz, izborivši pri tome plasman u elitnu diviziju. Uspešni su bili i juniori koji su nakon odličnih rezultata u grupi Sever B, zaustavljeni u četvrtfinalu Juniorske lige Srbije.
Američi fudbal je za samo četiri godine uspeo da stekne veliki broj poklonika u ovom delu Vojvodine, što je dovelo do toga da u ovom trenutku u klubu trenira 45 igrača iz Novog Kneževca i okoline.
Zahvaljujući pomoći Opštine Novi Kneževac, MZ Novi Kneževac, Visa-promu i ostalim prijateljima, Grofovi su postali jedan od najmasovnijih i sigurno najorganizovanijih klubova u ovom delu Banata.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo