Dаmjаnović objavio spisak juniora

nebojsa kanizajStručni štab juniorske reprezentacije Srbije, nakon analize i sumiranja utisaka sa trenig kampa održanog 20. novembra u Beogradu, objavio je spisak igrača koji će učestvovati na prvom sledećem okupljanju krajem februara i početkom marta naredne godine. Na suženom spisku selektora Zorаna Dаmjаnovića našla su se i juniori Grofova: Nebojša Kanižaj, Aleksandar Kanižaj i Ivan Dragičević.

Zamolili smo Nebojšu Knižaja da nam prenese svoje utiske sa trening kampa održanog u Beogradu na Adi Ciganliji.

Kakav je bio trening reprezentacije?

Bio je veoma zanimljiv i poučan, bilo mi je izuzetno drago što sam video toliko juniora na jednom mestu (105). Do sada nisam imao prilike da igram pod reflektorima pa mi je upočetku bilo malo čudno ali brzo sam se navikao. Radio sam sa trenerom Blažom Bojić koji je bio zadužen za nas QB, pored mene bili su tu i igrači iz drugih ekipa: Pančeva, Kraljeva, Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Vrbasa…

Tvoja očekivanja u vezi juniorske reprezentacije?

Pre svega da naučim i ispravim neke svoje greške i da unapredim svoju igru što više. Ući u reprezentaciju države je san svakog sportiste. Puno rada sam uložio ali ovo će mi biti podsticaj da još više i bolje radim na sebi opravdam ulazak u reprezentaciju. Na kraju zahvalio bih se mojim trenerima i QB Dobrosavu Maniću što su me trenirali i što su me naučili da igram američki fudbal, kao i upravi kluba koja mi je omogućuli da odem i što su verovali u mene.

Nebojša Kanižaj je rođen 24.08.1994. godine i igra na poziciji QB u KAF Grofovi. Američki fudbal počeo je da trenira u leto 2008. godine, sa nepunih 14 godina, priključivši se odmah seniorskom timu, jer je pokazao da je izuzetno talentovan za ovaj sport. Iako nije imao prava igranja, vredno je trenirao i pratio je seniorski tim na svim utakmicama. Svoju prvu juniorsku sezonu za Grofove odigrao je 2009. godine. Ove godine, Nebojša Kanižaj, kao starter upisao je 7 mečeva u seniorskoj konkurenciji, na poziciji Widereciver-a i postigao 5 touchdown-a, a za juniorsku selekciju igrao je 2 utakmice, na poziciji QB-a i postigao 1 TD i imao je 5 td bacanja.

Povezane vesti:

24.03.2015. | Grofovi odustali od takmičenja »

08.03.2015. | Ostojin u šampionima Mađarske »

03.09.2014. | Završen spot i himna Grofova »

03.07.2014. | Rastajemo se, pamtićemo! »

1 komentar

  1. Komentar Cale :
    18. decembar 2010. u 13:32

    Mali je prava zver!!! :-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Kopiraj kod

Unesi ili nalepi kod *