Na startu protiv Kikinde

četvrtak, 24.03.2011.

startuje superliga 2011Kucnuo je čas! Utakmicom u Kragujevcu, Wild Boars – Celtis, 26. marta staruje Superliga Srbije. Na prvi pogled čini se da će ova takmičarska sezona biti interesantnija od prethodnih, jer će se za titulu prvaka Srbije boriti 20 klubova.

Igrači Novog Kneževca sa prvenstvenim obavezama počinju u Kikindi. U prvom kolu Grofovi gostuju Mamutima, a duel ove dve ekipe je na programu u nedelju, 27. marta sa početkom u 14 časova na stadionu ŽAK-a.

RB Grofova Radoš Paunović uoči predstojećeg susreta kaže:

Konačno će celokupna ekipa moći u nedelju da izađe na teren i da vidi koliko je napredovala u odnosu na prošlu sezonu. Naš program se razvija već par godina i polako već možemo da vidimo napredak u našoj igri, kako u odbrani tako i u napadu. Očekujem od svojih saigrača da igraju kao i uvek, vatreno i borbeno. Znam da su se svi momci na treningu zalagali maksimalno i zato i nemam sumnje u njihovu dobru igru kada počne sezona.

Jedan od najstarijih igrača u redovima Grofova, Ozren Jonjin očekuje zanimljiv duel.

Što se tiče utakmice Grofova i Mamuta očekujem jednu lepu i fer utakmicu sa dosta lepih poteza, dosta poena i naravno nadam se pobedi Grofova.

– rekao je Jonjin.

Superliga Srbije – Divizije Sever

27.03. 14h Inđija – Sremska Mitrovica
27.03. 14h Subotica – Klek
27.03. 14h Kikinda – Novi Kneževac

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo