Težak ispit

četvrtak, 07.04.2011.

teren fk obilicNarednog vikenda, nakon dvonedeljne pauze, nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije – Divizija Sever. U centru pažnje je svakao duel, Legionara (formalni domaćin) i Grofova, koji se igra se u nedelju, 10. aprila sa početkom u 15 časova, u Novom Kneževcu.

Novokneževčani nakon poraza u prvom kolu od Kikinde na terenu FK Obilić dočekuju Sremsku Mitrovicu, u susretu koji bi morali da dobiju ukoliko sebi ne žele da zakomplikuju život u nastavku sezone.

Trener Grofova Dušan Perišić ističe da su Legionari nepredvidiva ekipa, koja može da pobedi svakoga, kao i da ga u ovom trenutku najviše brinu suspenzije i povrede nekolicine igrača.

Nadamo se dobroj utakmici, fer i korektnoj. Pokušaćemo da ispravimo greške iz prve utakmice i nadamo se trijumfu. Sremska Mitrovica je odlična ekipa, naš najstariji klub i imamo respekt prema njima. Iako igramo na našem terenu neće nam biti lako. Nekoliko igrača je pod znakom pitanja za ovu utakmicu, čak i naš QB Dobrosav Manić koji se povredio na prošloj utakmici.

– rekao je Perišić.

Superliga Srbije – Divizija Sever – II kolo

Klek – Kikinda
Inđija – Subotica
Sremska Mitrovica – Novi Kneževac

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo