Grofovi dočekuju lidera

četvrtak, 21.04.2011.

najava grofovi vs vitezoviGrofovi u subotu, 23. aprila, u okviru trećeg kola Superlige Srbije dočekuju lidera na tabeli divizije Sever ekipu Vitezova. Utakmica koja može puno toga da odluči igraće se na terenu FK Obilić sa početkom u 15 časova.

Situacija u međusobnim susretima nikada nije išla na ruku Grofova. Vitezovi su u svakoj utakmici slavili i trenutno imaju niz od 3-0. Ipak, trijumf nad Sremskom Mitrovicom u prethodnom kolu podigao je atmosferu u ekipi Novog Kneževca i igrači su spremni da se nadigravaju sa protivnikom.

FS Edvard Čanji smatra da je ovo najznačajnija utakmica u sezoni za Grofove.

Biće to najvažnija utakmica i najteža za Grofove ove sezone. Očekujem timski rad, da igrači daju sve od sebe kao i na prošloj utakmici, i mislim da rezultat neće izostati.

– istakao je Čanji.

Nadam se dobroj i fer utakmici. Klek je izuzetno dobra ekipa i mi ih poštujemo, ali mislim da ukoliko kao ekipa damo sve od sebe možemo doći do pobede.

– rekao je RB Edvin Čanadi.

Stiče se utisak da takmičenje u diviziji Sever nikada nije bili neizvesnije i kvalitetnije, a koje će ekipe nastaviti trku za plasman u play off saznaćemo nakon trećeg kola. U ostalim susretima sastaju se: Subotica – Sremska Mitrovica i Kikinda – Inđija.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo