Grofovi za čast

četvrtak, 19.05.2011.

najava grofovi vs spartanciDo kraja regularnog dela takmičenja u Supreligi Srbije – Divizija Sever ostala su još dva kola, a ovog vikenda najviše pažnje će biti usmereno ka Kikindi (Mammoths-Legionares) i Zrenjaninu (Knights-Indians) gde se Mamuti, odnosno Indians-i bore za drugu poziciju i plasman u play-off.

U senci ova dva duela, Grofovi će u nedelju, 22. maja sa početkom u 15:30 časova, na stadionu FK Obilić u Novom Kneževcu ugostiti ekipu Spartanaca iz Subotice.

Grofovi i Spartanaci su do sada odigrali jednu zvaničanu utakmicu i to prošle sezone u Novom Kneževcu. Bolji su bili Grofovi koji su na kraju slavili rezultatom 32:20. Međutim, za razliku od prošle godine kada su se ekipe borile za visok plasman, sada nas očekuje susret bez velikog rezultatskog značaja jer su i jedni i drugi izgubili sve šanse za plasman u play-off.

Nadam se dobroj utakmici i fer i korektnoj borbi. Iako smo izgubili šanse da se nađemo u playoff-u, protiv Subotičana imamo jak motiv da dokažemo sebi da znamo da igramo američki fudbal i da rezultati od prošle godine nisu slučajnost. Iskoristićemo priliku da igračima koji nisu ove sezone imali veliku minutažu ukažemo šansu, a na njima je da dokažu da na njih možemo računati i u buduće, pre svega mislim na Nebojšu Kanižaja (QB) koji je bio učesnik baražnog meča sa Francuzima.

– istakao je predsednik i HC Grofova Dušan Perišić.

Subotica ima jak tim i poštujem ih, ali verujem u moju ekipu kao i da ćemo se boriti do samog kraja utakmice. Naravno nadam se pobedi.

– rekao je uoči susreta DT Vladimir Pavlov.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo