Rasplet u poslednjem kolu

sreda, 25.05.2011.

najava grofovi vs gorstaciNekoliko iznenađujućih rezultata u poslednja dva kola doveli su do toga da definitivni rasplet u diviziji Sever možemo očekivati tek posle međudiviziskih duela. Siguran učesnik baraža je ekipa Klek Knights-a, a od ovog kola čak četiri ekipe (Mamuti, Indians-i, Legionari i Grofovi) imaju teoretske šanse da osvoje drugu poziciju i samim tim nađu se u baražu.

Novokneževčani u nedelju 29. maja, sa početkom u 16 časova na terenu FK Obilić, dočekuju Gorštake iz Zemuna.

Iako su šanse za plasman u play off minimalne, Grofovi mnogima mogu da pomrse račune. Svestan toga je i predsednik Dušan Perišić koji ističe da mesta kalkulacijama nema, kao i da će njegov tim, kao i do sada, ići na pobedu.

Šanse za play off jesu male, ali uz malo sreće mogli bi da prođemo. Ono što uvek radimo je to da gledamo samo sebe i ne opterećujemo se kalkulacijama. Moramo biti svesni da mi sami odlučujemo o svojoj sudbini tj. plasmanu, ali takođe odlučujemo i ostalim ekipama pre svega mislim na Inđiju. Znam samo da ćemo igrati do kraja i na pobedu, jer ipak ovo je američki fudbal i kalkulacija na terenu ne sme biti. Poželeo bih svima da odigraju fer i korektne utakmice i naravno bez povreda, pa kako bude biće.

– rekao je Perišić.

Kapiten Grofova Vanja Ivošević ističe da je želja svih u klubu da sezonu završe sa pobedom.

Želimo da sezonu završimo makar sa polovičnim učinkom i pokažemo da smo tim i da znamo da igramo lepo i napadčki, bez obzira što nismo ostvarili ambicije. Pre svega mnogo će nam značiti da se pobedom zahvalimo našoj publici na podršci tokom ove sezone, i odužimo svima koji su bili uz klub.

– rekao je Ivošević.

DE Norbert Mihalji je naglasio da očekuje od svojih saigrača da pruže svoj maksimu i da se prikažu u najboljem svetlu.

Očekujem da odigramo timski zadnju utakmicu, bez imalo opterećenja za play off jer bitno je da pokažemo svima da nećemo biti lak protivnik ni u sledećoj sezoni. Trudićemo se da radimo na našem poboljšanju. Naravno očekujem fer i korektnu utakmicu.

– rekao je DE Norbert Mihalji.

Nema sumnje da nas očekuje izuzetno zanimljiv vikend, a šanse za plasman u baraž ekipa Mamuta, Indians-a, Legionara i Grofova možete pogledati ovde.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo