Grofovski obračun

četvrtak, 16.06.2011.

grofovi old starsPovodom uspešnog završetka ovosezonskog takmičenja u Superligi Srbije, u nedelju 12. juna upriličen je nesvakidašnji meč, revijalnog karaktera, na ovim prostorima. U najavi meča stajao je naslov „Grofovi vs Grofovi Old Stars“ i samim tim je privukao i veliki broj gledalaca vernih ovom sportu i našem klubu.

Kako ovakve utakmice postaju tradicija, susretu se odazvao veliki broj prvotimaca i tako smanjio nade suparničkom taboru da će trijumfovati. Drugu ekipu Grofova (Old Stars) su predstavljali članovi uprave kluba i bivši igrači pojačani sa nekolicinom igrača iz susedne zemlje Mađarske i jednim gostom iz Inđije. Ipak 13-torica hrabrih, od kojih neki još ne mogu da ustanu iz kreveta zbog upale mišića 🙂 nije moglo da se suprotstavi brojčano jačim i spremnijim prvotimcima, te je na kraju semafor pokazivao 12:8 za prvi tim Grofova. Naime dok je bilo snage u starim rukama i rezultat je bio povoljan po njih, ali je zadnja četvrtina bila previše za njih. Sa dve dobre akcije prvi tim Grofova je poveo sa 12:0, ali su 1 minut pre kraja dopustili da uprava poentira, tj. 3 najstarija igrača uprave su zamenila 3 igrača fleg tima kojima su prvotimci dopustili da poentiraju.

Posle utakmice je upriličena zajednička večera svih učesnika i publike gde je odziv bio 100%, te je pisac ovog teksta ostao bez svoje porcije grofovskog pasulja, i zbog toga molim da sledeći put kuvamo u olimpijskom bazenu kako bi bilo dovoljno za sve. Sve u svemu uspešan grofovski lični mini play off zamišljen kao druženje sa svima koji vole ovaj sport i naš klub, te ga takvog i obnarodujemo.

Autor: Dragan Mihajlović, prvi HC Grofova.

Slike sa utakmice možete pogledati ovde.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo