Nastavak saradnje Bats-a i Grofova

utorak, 28.06.2011.

bats vs warriorsSaradnja Bats-a i Grofova se nastavlja. Naime, proteklog vikenda, tačnije u nedelju 26. juna, nekolicina igrača ekipe iz Novog Kneževca nastupila je za klub iz Mađarske koji je u prijateljskoj utakmici u Segedinu ugostio Bukurešt Warriors-e (Rumunija). Susret je posmatralo oko 400 gledalaca, a završen je rezultatom 12:14 (12:0; 0:8; 0:6; 0:0).

Na početku utakmice delovalo je da je ekipa Bukurešta mnogo slabiji protivnik. Segedin je nakon odigranih 3 minuta u 1. četvrtini vodio sa 12:0 (pas 5 jardi i vraćanje panta 60 jardi) i svi su slutili katastrofu tima iz Bukurešta. Međutim napad Segedina je stao i do kraja susreta nije uspeo više da poentira. Akcije su se ulavnom završavle na 30-ak jardi od end zone Rumuna, dok su sa druge strane igrači Warriors-a pred sam kraj poluvremena trčanjem, a u kasnije vraćanjem intersepcije preokrenuli rezultat i sačuvali ga do kraja. Segedin je imao priliku da u poslednjem minutu dođe do trijumfa, ali je u odsudnom trenutku usledio fambl što su spretni igrači Bukurešta iskoristili i došli do lopte.

Zajedničkim nastupom protiv ekipe iz Bukurešta učvršćeni su prijateljski odnosi komšijskih klubova Segedina i Novog Kneževca, a sličnih akcija će sigurno biti i u budućnosti (poput zajedničkih treninga, ustupanja igrača…).

Za Segedin Bats-e u ovom susretu nastupili su: Aleksandar Kanižaj, Ivan Dragičević, Tamaš Balaša, Slobodan Popov, Edvin Čanadi, Vanja Ivošević, Vladimir Pavlov, Radoslav Pavlov, Kornel Palatinuš, Viktor Bajari, Milivoj Lončina i Radoš Paunović.

Izvor: Vanja Ivošević

Slike sa utakmice možete pogledati ovde.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo