Izbor najboljih

četvrtak, 14.07.2011.

Do finalne utakmice Superlige Srbije između Divljih Veprova iz Kragujevca i Vukova iz Beograda, koja je na programu u nedelju 17. jula, ostala su još tri dana. Isto toliko nas deli od trenutka kada ćemo saznati imena najboljeg ofanzivnog i defanzivnog igrača, kao i stranca u našoj ligi.

dobrosav manicNa spisku od 9 najboljih ofanzivaca, odnosno defanzivaca, koji konkurišu za ovo visoko priznanje, našla su se i dvojca igrača Grofova iz Novog Kneževca.

Dobrosav Manić (kvoterbek) je jedan od igrača koji je najzaslužniji za rezultate Grofova u poslednje dve godine i mnogi ga smatraju jednim od najboljih srpskih kvoterbekova. Tokom takmičenja u diviziji Sever, pasom je bacio 704 jarde, istrčao 103 jarde, uz 12 TD i jedno pretvaranje za 2 poena.

slobodan popovSlobodan Popov (lajnbeker) lider odbrane i sigurno jedan od najboljih igrača u redovima Grofova. Sa statistikom od 28 obaranja, 1 isforsiranim famblom, 4 intersepcije, od čega jedna vraćena za TD – uspeo da se izbori za mesto na listi nominovanih najboljih defanzivaca.

Glasanje je u toku, a pravo glasa imaju prvi treneri svih klubova Superlige, ljubitelji američkog fudbala koji su “lajkovali” fun page SAAF-a i Sportski žurnal, kao medijski sponzor Supelige.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo