Promocija Grofova u Senti

sreda, 27.07.2011.

promocija grofova u sentiNa nedavno završenim 12. Letnjim omladinskim igrama (19.-24. jula) u Senti, ekipa Novog Kneževca organizovala je veoma zapaženu prezentaciju kluba, odnosno američkog fudbala.

Drugog dana festivala, popularno nazvanog senćanski Exit, u popodnevnim časovima muzičke grupe i di-džejeve zamenili su igrači KAF Grofovi potpomognuti kolegama iz Segedina (Bats). Podeljeni na odbranu i napad, pred oko 500 posetilaca, odigrali su utakmicu (arena fudbal), koja je za cilj imala da se uz što više atraktivnih akcija probudi interesovanje gledalaca za ovaj sport. Nakon susreta, priliku da se okušaju u direktnim duelima sa igračima dobili su i učesnici petodnevnih igara bez granica, koji su samim tim sakupljali dodatne poene za svoje timove. Ovaj deo programa bio je veoma zanimljiv, jer se gotovo svaki učesnik prvi put susreo sa američkim fudbalom. Na kraju, šansu da se oprobaju dobili su i ostali zainteresovani među kojima i nekoliko devojaka.

Organizatori 12. Letnjih omladinskih igara u Senti, izrazili su zadovoljstvo viđenim i najavili mogućnost ućešća Grofova i naredne godine u programu festivala.

Autor: Vanja Ivošević

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo