Poseta potpredsednika Drobnjakovića

nedelja, 21.08.2011.

dragoslav drobnjakovicU danima letnje žege, potpredsenik kluba Dragoslav Gaga Drobnjakovića, koji već dugi niz godina živi u Kanadi, posetio je Grofove. Razgovor sa Dragoslavom Drobnjakovićem protekao je u vrlo prijatnoj atmosferi, pri čemu je najviše pažnje posvećeno analizi dosadanjih rezultata kluba, kao i planovima za budućnost.

Predsedik Dušan Perišić je u ime ekipe iz Novog Kneževca zahvalio Dragoslavu Drobnjakoviću i njegovoj porodici na nesebičnoj pomoći i podršci koju pružaju klubu od samog osnivanja, te je naglasio da će Grofovi učiniti sve kako bi dobrim rezultatima opravdali ukazano poverenje.

Sumirajući utiske svog boravka u Novom Kneževcu, Drobnjaković Drobnjaković je za klupski sajt izjavio:

Veoma sam impresioniran klubom, odnosno činjenicom da sport koji Grofovi promovišu na ovim prostorima ima svoje uporište i popularnost u Srbiji. Zadovoljan sam viđenim, pre svega solidnim uslovima u kojima se vrši trenažni proces, a posebno entuzijazmom igrača i izraženom željom za saznanjem svih elemenata ove igre.

– rekao je potpredsednik Grofova i dodao:

Vraćam se za Kanadu, čekaju me tekuće obaveze. Međutim, i pored toga biću u stalnom kontaktu sa rukovodstvom kluba. Ima puno ideja, nadam se da ćemo bar neke da realizujemo.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo