Pobeda za nastavak priprema

nedelja, 04.12.2011.

skrimidz grofovi vs spartanciPoslednju proveru pred početak druge faze priprema, koja će se odvijati u Sali O.Š. Jovan Jovanović – Zmaj, Grofovi su imali u nedelju, 04. decembra, protiv podmlađene ekipe Spartanaca iz Subotice. Po, iznenađujuće za ovo doba godine, lepom i sunčanom vremenu, pred oko 100 gledalaca, Grofovi su slavili rezultatom 42:0 (0:0, 18:0, 6:0, 18:0).

Susret (koji je odigran bez specijalnih timova) protekao je u fer i korektnoj atmosferi, a nakon rezultatski neizvesne prve četvrtine koju su obeležile greške i sa jedne i sa druge strane, ekipa Novog Kneževca zaigrala je angažovanije, što je za rezultat imalo konstano uvećanje prednosti – do konačnih 42:0.

Šansu da pokažu šta znaju dobila su i petorica novajlija (juniora) u redovima Grofova čijim je igrama trener Milan Ilkić na kraju utakmice bio zadovoljan.

Zadovoljan sam pobedom i igrom u pojedinim momentima susreta. Svestan sam da ovaj rezultat ne oslikava realnu snagu moga tima, jer su Spartanci u Novi Kneževac došli sa izrazito podmlađenim timom. Primetno je da imamo određenih problema i u napadu i u odbrani. Ostaje nam da u narednom periodu otklonimo ove nedostatke. Čestitke Spartancima na fer i korektnoj utakmici.

– rekao je Ilkić.

KRETANJE REZULTATA

I četvrtina
0:0

II četvrtina
6:0 Nebojša Kanižaj ka Radošu Paunoviću, trčanje 7 jardi,
12:0 Nebojša Kanižaj pas 25 jardi ka Đorđu Mitroviću,
18:0 Nebojša Kanižaj pas 30 jardi ka Nebojši Mitroviću,

III četvrtina
24:0 Nebojša Kanižaj pas 45 jardi ka Vanji Ivošević,

IV četvrtina
30:0 Nebojša Kanižaj ka Radošu Paunoviću, trčanje 5 jardi,
36:0 Lazar Šibul, uhvaćen fambl u end zoni,
42:0 Nebojša Kanižaj pas 20 jardi ka Đorđu Mitroviću.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo