Grofovi ponovo na okupu

četvrtak, 19.01.2012.

ponovo na okupuNakon dvonedeljne pauze, ekipa Novog Kneževca nastavlja sa pripremama za predstojeću sezonu. Ikako je prvobitno bilo planirano da treniraju u sali osnovne škole vremenske prilike dozvolile su Grofovima da prvi ovogodišni trening održe na otvorenom, tačnije na pomoćnom terenu FK Obilić.

O planovima i očekivanjima pred novu sezonu razgovarali smo sa glavnim trenerom Milanom Ilkićem i defanzivnim koordinatorom Miljanom Kašićem.

Drago mi je što sam, nakon jednogodišnje pauze, ponovo deo tima. Volim Grofove, ovde sam uostalom počeo da se bavim ovim sportom i za ovaj klub me vežu lepe uspomene. Što se tiče planova, želja mi je da ispravim neke greške iz prošlosti, da igrače dovedem na pribiližno isti nivo fizičkih mogućnosti, kao i da moj tim igra raznovrsnije. Nadam se da ćemo u predstojećoj sezoni pružiti dostojan otpor favoritima lige, da ćemo u ostalim susretima izaći kao pobednici, kao i dobrom raspoloženju koje je uvek pratilo naš klub. Naravno, i da sezona prođe sa što manje povreda.

– naglasio je Ilkić.

Miljan Kašić, nekadašnji igrač, sada defanzivni koordinator, sjajno se snašao u novoj ulozi. Igrači su ga odlično prihvatli i kako kaže pravo je zadovoljstvo trenirati ih.

Mislim da sam se dobro snašao u ulozi defanzivnog kordinatora. Momci su me prihvatili odlično iako sam do nedavno bio deo njih, imaju poštovanja prema meni i slušaju me… Plan mi je da ih što bolje spremim za predstojeću sezonu. Ove godine ima dosta novajlija pa sam više dao akcenat na njih, kako bi se što bolje upoznali sa pravilima i igrom. Nadam se da ću ih spremiti kako sam zamislio i da će momci ispoštovati sve što im predočim… O očekivanjima je trenutno teško pričati, verovatno kao i svi očekujem da blistamo. Ka tome i težimo ove sezone, ali svi naporno rade tako da mislim da će ovo opet biti jedna podjednaka sezona i da će presuditi spremnost ekipa.

– rekao je Kašić.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo