Prilika za revanš

sreda, 14.03.2012.

najava grofovi vs mamutiPrvo kolo i veliki test za ekipu Novog Kneževca. Već na samom startu takmičenja Grofovi imaju priliku da se revanširaju Mamutima za prošlogodišnji poraz. Ovo neće biti nimalo lak zadatak s obzirom da im u goste dolazi najprijatnije iznenađenje prethodnog šampionata.

Edvard Čanji (SS), kapiten odbrane Grofova, očekuje neizvesnu utakmicu i nada se pobedi svoga tima.

Za sada teče sve po planu, spremali smo se kvalitetno i nadam se da ćemo pobedom započeti takmičenje u Prvoj ligi. U sezonu ulazimo sa dosta mladih i novih igrača koje je trebalo uigrati, a da li smo u tome uspeli pokazaće susret protiv Mamuta.

– istakao je Čanji.

S obzirom da je prošlogodišnji duel ove dve ekipe rešen nakon produžetata, uz obilje rezultatskih preokreta, nema sumnje da nas očekuje još jedan uzbudljiv meč. Svestan toga je i trener domaćih Milan Ilkić.

Očekujem da moji igrači pokažu da su spremni za izazove u novoj sezoni. Pokušaćemo da izvučemo maksimum i naravno da se nadam pobedi pred domaćom publikom.

– rekao je Ilkić.

Utakmica Grofova i Mamuta igra se u nedelju, 18. marta, sa početkom u 15 časova. Ulaz: dobrovoljni prilog namenjen Dnevnom centru za decu ometenu u razvoju.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo