Grofovi ostali kratkih rukava

nedelja, 18.03.2012.

grofovi vs mamutiMamuti su ponovo bili nepremostiva prepreka za Grofove. Ovoga puta u I kolu Prve lige Srbije – grupa Sever, pred oko 250 gledalaca, Novokneževčani su poraženi sa 19:6, a zanimljivo je da nisu ni pripretili Kikinđanima koji su ovim trijumfom nagovestili da su na dobrom putu da ponove prošlogodišnji uspeh.

Mamuti su do prednosti došli već na početku susreta i nisu je ispuštali do kraja. Grofovi su pokušavali da sustignu rezultatski nedostatak, u par navrata su bili u crvenoj zoni, ali su gosti uspešno odolevali.

Iako su izabranici Milana Ilkića početkom druge deonice uspeli da istope razliku (6:13), usledio je brz odgovor Mamuta koji su nakon odličnog pasa Feketea ka Erdeljanu opet stigli na +13.

Pre svega, hteo bih da se zahvalim ekipi Mamuta na pruženoj utakmici, stvarno su jako dobar i težak protivnik, imaju kvalitetne igrače a pre svega odličan režim rada i treniranja. Nemam mnogo komentara na samu našu igru u napadu i odbrani, ali moje iskreno mišljenje a verovatno i mišljenje mnogih koji su danas bili da gledaju utakmicu jeste da smo sami sebe pobedili. Nadam se da ćemo uspeti da ispravimo greške, koje su bile ogromne danas i da se pripremimo za sledeći izazov koji nam predstoji.

– izjavio je nakon susreta Radoš Paunović RB Grofova

Sličnog mišljenja je i WR Oliver Ostojin.

Mamuti su pravi primer ekipe koja iz godine u godinu nadograđuje svoju igru i čestitam im na pobedi potpuno zasluženoj. Žao mi je što nismo uspeli da učinimo utakmicu još uzbudljivijom. Mamuti su bili sigurni u odbrani i napadu. Jedino čime smo mogli da ih ugrozimo bili su dugi pasovi i nekoliko dobrih trčanja. Predstoji nam puno žetokog rada i nadam se da će svaki igrač raditi na tome da napreduje iz treninga u trening.

– rekao je Ostojin.

Ova utakmica imala je i humanitarni karakter jer je prikupljan doborovljni prilog za Dnevni centar za decu ometenu u razvoju Novi Kneževac.

U narednom, drugom kolu, Grofovi su slobodni.

KRETANJE REZULTATA:

I četvrtina
0:7 Branislav Fekete pas ka Stanislavu Almašiju 20 jardi; PAT uspešan, Branislav Fekete

II četvrtina
0:13 Almaši Stanislav trčanje 18 jardi; pretvaranje za 2 neuspešno

III četvrtina
6:13 Nebojša Kanižaj pas ka Emiru Seferiju 35 jardi; PAT neuspešan
6:19 Branislav Fekete pas ka Nemanji Erdeljanu za 55 jardi; PAT neuspešan

IV četvrtina
6:19

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo