Imperativ pobede

četvrtak, 05.04.2012.

najava grofovi vs legionariNakon blede igre i poraza u prvom kolu od ekipe Mamuta, slobodnog termina u drugom, Grofovi u nedelju 8. aprila sa početkom u 15 časova na svom terenu dočekuju ekipu Legionara iz Sremske Mitrovice.

U prethodne dve godine Grofovi i Legionari su se sastajali dva puta. Statistika je na strani ekipe iz Novog Kneževca, dva meča i isto toliko pobeda.

O očekivanjima pred ovu utakmicu govori jedan od igrača od kojih se najviše očekuje kada je pas igra u pitanju, kapiten tima Vanja Ivošević:

Kao što bi Amerikanci rekli, za nas je ova utakmica „Do or die“. Dozvoliti još jednu lošu partiju pred domaćom publikom za nas bi bilo ravno katastrofi. Teško bi posle dva startna poraza na domaćem terenu mogli bilo čemu da se nadamo u nastavku sezone. Zbog toga za nas postoji samo jedna opcija, a to je naravno svim silama na pobedu! Nažalost u razmaku od ove tri nedelje između dve utakmice bili smo prinuđeni da treniramo bez Alfa i Omege ekipe prvog i jedniog QB-a Nebojše Kanižaja koji je u meču sa Mamutima doživeo lakšu povredu kao i RB-a Paunovića, ali obojica će biti spremni za nedelju. Takođe malo sam i razočaran slabim odzivom na treninzima u periodu između dve utakmice, ali to su stvari na koje ne možemo da utičemo jer se većinom tiču poslovnih obaveza. Sve ove nedostatke moraćemo da nadoknadimo maksimalnom angažovanošću na terenu i koncentracijom tokom 48 minuta, kao i time da je vreme da budemo tim, da dišemo kao jedan što nam je falilo u prethodnom meču.

– rekao je Ivošević.

Grofovi će i ovoga puta humanitarnom akcijom, gde će svaki gledalac moći svojim dobrovoljnim prilogom da da svoj doprinos, pomoći Centar za decu ometenu u razvoju Novi Kneževac.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo