Legionari deklasirali Grofove

nedelja, 08.04.2012.

grofovi vs legionari 12Ekipa Novog Kneževca pretrpela je novi poraz – posle Kikinde savladala ih je i Sremska Mitrovica, rezultatom 36:0.

Legionari su deklasirali Grofove, dozvolivši domaćinima svega nekoliko prvih daunova. Odbrana Grofova uspevala je koliko toliko u prvom poluvremenu da da šansu napadu da donese poene, ali je u tom delu tima malo šta funkcionisalo. Na grešku protivnika odgovarali su greškom, o čemu svedoči podatak da su Grofovi kombinovano pasom i trčanjem uzeli nešto malo manje od 100 jardi na ovom meču, a najbliže što su bili end zoni Legionara bilo je na 40 jardi.

Posle poraza u Vrbasu mobilisali smo snage i bili smo rešeni da se danas pokažemo u mnogo boljem svetlu. Raduje me dobra igra u napadu, kao i odlična u odbrani, gde smo dozvolili mali broj jardi Grofovima. U nastavku sezone radićemo na tome da budemo još bolji i da se predstavimo u dobrom svetlu protiv svih ekipa.

– rekao je nakon susreta Darko Štabler, trener Legionara.

Igrač Grofova koji se nije utopio u sivilo ekipe bio je LB Srđan Rankov, 17-godišnji juniorski reprezentativac koji se istakao sa 9 obaranja (3 seka) i jedan pokupljen fambl. Time je iznenadio sve u klubu, jer je ovo bio prvi meč na kojem je dobio nešto ozbiljniju šansu.

Zadovoljan sam svojom igrom, trudio sam se što sam više mogao. Treninzi su pokazali da se samo time mogu postići dobri rezultati. Čast mi je što imam priliku da igram u Grofovima, jer tu imam puno prijatelja. Iako nismo pobedili nadam se da će sledeći put biti bolje.

– naglasio je Rankov.

KRETANJE REZULTATA

I četvrtina
0:6 Zoran Lončarević trčanje 2 jarde, neuspešan PAT

II četvrtina
0:12 Ivan Kovačević trčanje 1 jard, neuspešan PAT
0:20 Ivan Kovačević pas 30 jardi za Nemanju Kokara, Kovačević pretvaranje za 2 poena

III četvrina
0:23 Marko Đukić fild gol 20 jardi

IV četvrtina
0:30 Miloš Kolibar pas jardi ka Marku Đukiću, uspešan PAT
0:36 Ivan Kovačević pas 35 jardi ka Nemanji Varhi, neuspešno pretvaranje za 2 poena

III KOLO PLS SEVER – REZULTATI

N. Kneževac Grofovi – S. Mitrovica Legionari 0:36 (0:6, 0:14, 0:3, 0:13)
Kikinda Mammoths – Sombor Celtis 28:44 (8:28, 6:9, 8:0, 6:7)
Vrbas Hunters – slobodan

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo