Klub američkog fudbala Grofovi Novi Kneževac

Oproštaj Milivoja Lončine

sreda, 18.04.2012.

Milivoj LoncinaDva poraza pred svojim navijačima na startu šampionata dovela su Grofove u nezavidnu situaciju. Na tabeli PLS Sever trenutno zauzimaju poslednje mesto, a sva je prilika da će tu i ostati nakon gostovanja u Somboru. Susret protiv ekipe Celtis-a svakako nije prilika za iskupljenje, ali se svi u klubu nadaju da će uspeti da pruže dostojan otpor lideru grupe Sever.

Dodatni motiv sigurno će predstavljati i oproštaj od dresa Grofova korpulentnog dvadesetdvogodišnjeg tekla ofanzivne linije Milivoja Lončine.

Nakon četiri godine provedene u ekipi Novog Kneževca došao je trenutak da stavi tačku na ovo poglavlje u svom životu, jer ubrzo kreće put Kanade. Iako iz Kikinde, Lončini nikada nije bilo teško da putuje i bude jedan od najredovnijih na treninzima.

O svojim očekivanjima pred ovu utakmicu i uopšte o vremenu provedenom u Grofovima Milivoj Lončina je rekao:

Pošto mi je ovo poslednja utakmica u voljenom klubu nadam se dobroj, fer i korektnoj igri cele ekipe, kao i da će sve proći bez povreda. Bili bi ludi kada bi posle loših igara na startu pretili Somborcima, ali naravno da bih najviše voleo da se od dresa Grofova oprostim pobedom. Počev od prve utamice u juniorskoj ligi 2009. pa do sad, mogu reći da sam proveo lepe godine u klubu. Veoma mi je drago što sam bio član ovog tima i što sam imao priliku da upoznam ove ljude koji su mi zaista prirasli uz srce. Posebnu bih se zahvalio, upravi kluba i trenerima koji su mi od prvog meča ukazali poverenje i postavili me za nezamenljivog člana ofanzivne linije Grofova. Kad god se u budućnosti bude ukazala prilika, sa radošću ću svraćati u klub, a dotle ću se truditi da se Kanadom pronese dobar glas o Grofovima i američkom fudbalu u Srbiji uopšte. Drago mi je da sam bio deo priče o američkom fudbalu u Srbiji.

– zaključio je Lončina svoju priču, a pečat će joj dati u nedelju na terenu.

Utakmica Celtis-a i Grofova igra se u nedelju, 22. april, sa početkom u 15 časova, na stadionu PIK u Somboru.


3 komentara

Komentar ex-predsednik :

19/04/2012

Šta reći a ne pustiti suzu jer najteže je otići iz svoga mesta i rođenih u daleki svet, mnogo mi je drago što si bio deo Grofova i što smo imali takvog pre svega čoveka i igrača u klubu, nedostajaćeš nam ali opet sam siguran da će nas dobar glas pratiti i u Kanadi jer siguran sam da ćeš nas predstaviti u najboljem svetlu. Želim ti srećan put i da sve tvoje planove ostvariš.
Dušan Perišić
ex-predsednik KAF Grofovi

Komentar Vanjor WR #23 Grofovi :

19/04/2012

„Pamti što je prošlo, s puno vere neme,
Kroz sve dane drugih stardanja i mena:
Čuvaj svoju prošlost za sumorno vreme
Kad se živi samo još od uspomena.“ SREĆNO BRATE!!!

Komentar Milosh :

21/04/2012

Ja ipak mislim da je od kolevke pa do groba najlepše đačko doba :) Pozdrav Medi i ostalim Grofovima. Gledajte da se ne osramotite u Somboru…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

Kopiraj kod

Unesi ili nalepi kod *


Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo