Bez straha na Lovce

četvrtak, 26.04.2012.

najava grofovi vs huntersNakon gostovanja Somboru Grofovi se vraćaju pred svoje navijače gde će u V kolu, u nedelju 29. aprila sa početkom u 15 časova, dočekati ekipu Hunters-a.

Vrbas pored Sombora važi za najozbiljnijeg kandidata za osvajanje prvog mesta u PLS Sever. Trenutno imaju jedan poraz, koji im je naneo upravo glavni konkurent.

Sa druge strane Grofovi su posle veoma slabog starta uspeli malo na konsoliduju igru. Ono što hrabri pred ovaj meč je i činjenica da će sada roster biti mnogo popunjeniji u odnosu na onaj u Somboru, jer se u tim vraćaju kažnjeni i povređeni igrači.

Sa obzirom na ovaj podatak, Grofovi se nadaju najboljoj partiji ove sezone. To neće biti nimalo lako obzirom na iskustvo protivnika i njegov kvalitet, ali je sigurno da će igrači Novog Kneževca učiniti sve da iznenade goste na svom terenu i iskupe se navijačima za startne neuspehe.

Među onima koji se vraćaju u tim je i WR Marko Živkov koji bi trebao da predstavlja opciju više u napadu Grofova.

Ekipu Vrbasa vrlo dobro poznajemo kako mi mlađi koji smo igrali sa njima juniorsku ligu tako i seniori s obzirom da smo se do sad sastajali nekoliko puta u skrimidž mečevima. Tokom prelaznog roka nekoliko igrača Spartanaca pojačalo je njihove redove i sigurno je da uz Celtise važe za favorita za ulazak u viši rang, što će želeti i da potvrde na terenu. Bez obzira na njihovo iskustvo i naše slabije partije u prethodne 3 utakmice, daćemo sve od sebe kako bi zabeležili prvu pobedu i tako vratili sebi samopouzdanje i sigurnost u igri za dalji tok prvenstva. Očekujem dobru utakmicu i naravno neka bolji pobedi.

– istakao je Živkov.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo