Lovci lako protiv Grofova

nedelja, 29.04.2012.

grofovi vs huntersGrofovi su novim neuspehom ponovo razočarali svoje navijače. Danas su, pred oko 150 gledalaca, u V kolu PLS grupa Sever poraženi na domaćem terenu od Huntersa iz Vrbasa rezultatom 6:35 (0:7, 0:7, 0:7, 6:14).

Nade Novokneževčana da će se vratiti u život i zabeležiti prvu pobedu raspršile su se već na samom startu susreta. Gosti su u prvom napadu, odnosno 1 minutu, iskoristili opuštenost u domaćem taboru i poveli sa 7:0. Uspeli su Grofovi da se na trenutak vrate na kolosek i da je bilo više koncentracije u odsudnim trenutcima utakmica je lako mogala da ode drugim tokom.

U nastavku viđen je sličan scenario onome u Somboru. Grofovi su koliko toliko uspešno parirali odličnoj ekipi Hunters-a sve do pred kraj susreta.

Činjenica je da mnogo toga nije funkcionisalo kako treba. Momci su se trudili, ali protiv danas odlične ekipe Vrbasa više se nije moglo. Ono što me posebno brine je da je dosta igrača povređeno, tako da ostaje veliko pitanje u kojem sastavu ćemo putovati u Kikindu. Čestitam Hunters-ima na pruženoj partiji i pobedi.

– izjavio je nakon susreta trener domaćih Milan Ilkić.

Ovim porazom Grofovi su ostali čvrsto prikovani za dno tabele. Narednu utaknicu igraju za dve nedelje u Kikindi protiv ekipe Mamuta.

KRETANJE REZULTATA

I četvrtina
0:7 Marojević pas 8 jardi ka Žugiću, uspešan PAT

II četvrtina
0:14 Šapurić trčanje 55 jardi, uspešan PAT

III četvrtina
0:21 Marojević pas ka Tomčiću 40 jardi, uspešan PAT

IV četvrtina
6:21 Kanižaj trčanje 1 jard
6:28 Šapurić trčanje 12 jardi, uspešan PAT
6:35 Kužić trčanje 2 jarde, uspešan PAT

V KOLO PLS SEVER – REZULTATI
N. Kneževac Grofovi – Vrbas Hunters 6:35 (0:7, 0:7, 0:7, 6:14)
S. Mitrovica Legionari – Sombor Celtis 20:6 (0:0, 6:0, 8:0, 6:6)
Kikinda Mammoths – slobodan

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo