U Sremsku Mitrovicu za čast

sreda, 30.05.2012.

najava legionari vs grofoviPred Grofovima je novi izazov. Ovoga puta gostovanje ekipi koja sigurno drži prvo mesto na tabeli PLS Sever i nalazi se na korak od plasmana u viši rang – Legionarima iz Sremske Mitrovice.

Uprkos lepim uspomenama iz Sremske Mitrovice od pre dve sezone kada je ostvarena najvrednija pobeda do sada, Grofovi ovaj put sigurno neće krenuti na megdan Legionarima uvereni u trijumf. Razlog, pored odlične forme Legionara i loše Grofova, leži u činjenici da će Grofovi u ovom susretu biti značajno oslabljeni usled poslovnih i obaveza na fakultetu velikog broja igrača.

Stoga ostaje nada da će igrači koji otputuju na megdan Legionarima pružiti dobar otpor i sačuvati čast Grofova.

Pre dve godine na ovom terenu u Sremskoj Mitrovici postigli smo najveći uspeh od kad se takmičimo, pobedu u baražu, a sada se na to mesto vraćamo u znatno izmenjenim okolnostima. Legionari su nas deklasirali u prvom delu sezone na našem terenu i veoma su blizu ulaska u Sportklub Superligu Srbije. Za nas otežavajuća okolnost je što se ovaj meč igra u subotu pa će dobar deo igrača izostati, što zbog posla što zbog obaveza na fakultetu. Ne idemo sa belom zastavom, ali uzimajući u obzir sve okolnosti ove sezone i broj igrača sa kojima ćemo raspolagati u subotu, realno jedino što možemo je da pokušamo da sačuvamo čast i da se borimo do kraja.

– izjavio je pred put u Sremsku Mitrovicu, WR Grofova, Oliver Ostojin.

Utakmica VIII kola između Legionara i Grofova igra se u subotu, 02. juna sa početkom u 16 časova, na stadionu 25. Maj u Sremskoj Mitrovici.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo