Sigurni Legionari

nedelja, 03.06.2012.

legionari vs grofoviIgrači Novog Kneževca šesti put zaredom završili su utakmicu porazom. Ovoga puta, u Sremskoj Mitrovici pred oko 350 gledalaca, savladala ih je ekipa Legionara rezultatom 47:0 (14:0, 19:0, 7:0, 7:0).

Legionari su još jednom bez većih problema izašli na kraju sa Grofovima i sada sa skorom od 6-1 mirno iščekuju rasplet u poslednja dva kola PLS grupe Sever.

Posao ekipi Sremske Mitovice u značajnoj meri bio je olakšan jer su Novokneževčani na megdan otputovali značajno oslabljeni, što u svakom slučaju ne umanjuje više nego zasluženu pobedu domaćina.

Klimavost u igri Grofova pokazala se već na samom startu meča. Legionari su to na najbolji način iskoristili i u prvom poluvremenu stekli prednost od 33 poena. U nastavku, zadovoljni vođstvom Legionari su smanjili gas i sa dva tačdauna susret priveli kraju.

Čestitam Legionarima na pobedi i izrazito fer i korektonoj borbi. Igraju odlično ove sezone i čisto sumnjam da bi ishod susreta bio drugačiji i da smo bili kompletni. Ubeđen sam da će, ako ovako nastave, izboriti plasman u viši rang, što kao najstariji klub u Srbiji sigurno i zaslužuju. Sa druge strane, nas šesnastorica smo se borili koliko smo mogli, odnosno koliko nam je protivnik dozvolio. Jedino mi je žao što nismo uspeli da utakmicu završimo makar sa jednim tačdaunom, što bi za ove momke, u ovakvim okolnostima, bila velika nagrada.

– izjavio je nakon susreta, silom prilika povratnik u redove Grofova, OL Saša Perkučin.

Inače, utakmica u Sremskoj Mitrovici počela je sa malim zakašnjenjem jer je ekipa Novog Kneževca, zbog dvočasovnog zadržavanja na putu, na trener stadiona 25. Maj stigla oko 15:30 časova. Kako su Grofovi prekratili vreme čekajući da put postane prohodan možete pogledati ovde.

Narednu utakmicu Grofovi igraju za dve nedelje u Novom Kneževcu protiv ekipe Celtis-a iz Sombora.

KRETANJE REZULTATA

I četvrtina
8:0 Danijel Đorđić trčanje 3 jarde, Ivan Kovačević ka Stefanu Stojkoviću pretvaranje za 2 poena.
14:0 Kovačević pas 15 jardi ka Nemanji Vargi, neuspešan PAT.

II četvrtina
21:0 Zoran Lončarević trčanje 8 jardi, Marko Đukić PAT.
27:0 Lončarević trčanje 40 jardi, neuspešan PAT.
33:0 Kovačević trčanje 2 jarde, neuspešan PAT.

III četvrtina
40:0 Nešković pas 35 jardi ka Nemanji Kokaru, Đukić PAT.

IV četvrtina
47:0 Pavle Nešković trčanje 1 jard, Đukić PAT.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo