Otkazana utakmica sa Somborcima

ponedeljak, 11.06.2012.

grofovi footballUtakmica IX kola PLS Sever između domaćih Grofova i Celtis-a iz Sombora koja je trebala da se odigra u nedelju 17. juna sa početkom u 16h u Novom Kneževcu je otkazana.

Nažalost, publika u Novom Kneževcu ostaće uskraćena za meč koji je trebao da bude poslednji pred domaćin navijačima u ovoj sezoni zbog istupanja Somboraca iz lige.

Saopštenje UO KAF Sombor Celtis prenosimo u celosti:

Zbog jako velikog broja povreda, odustajanja nekih igrača od ovog sporta kao i odlaska trojice igrača u USA, UO KAF Celtis Sombor je doneo odluku da seniorska ekipa napusti takmičenje, SAAF Prvu Ligu, diviziju Sever.

Upravni Odbor kluba je sa velikim žaljenjem morao da donese ovakvu odluku, zbog manjka igračkog fonda, i velikih troškova koje bi klub snosio odlaskom na utakmicu u Novi Kneževac i organizovanjem utakmice protiv Sremske Mitrovice.

UO je doneo ovu odluku kako bi se smanjili troškovi kao i da bi se sačuvalo zdravlje preostalih igrača, jer sa sadašnjim fondom koji broji još oko 15 zdravih igrača, postoji jako velika opasnost da se spisak povređenih igrača još poveća.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo