Grofovi putuju u Vrbas

sreda, 20.06.2012.

najava hunters vs grofoviNarednog vikenda, mečevima 10. kola spušta se zavesa na takmičenje u Prvoj ligi Srbije.

Ekipa Novog Kneževca u subotu, 23. juna, od 16:30 časova igra poslednju utakmicu u sezoni sa Hunters-ima u Vrbasu. Ako se osvrnemo na trenutno stanje na tabeli i igre tokom sezone, jasno je da Grofovi u ovaj meč ulaze kao potpuni ausajderi.

U prvom delu takmičenja Huntersi su slavili ubedljivu pobedu (35:6) u Novom Kneževcu. Grofovi su u tom meču uspeli da pariraju pre svega odbranom koja je dugo držala Hunterse na prihvatljivom odstojanju, ali sa druge strane napad nije uspevao da uradi mnogo toga. Situacija se do ovog poslednjeg kola nije znatno promenila. Grofovi su nastavili sa slabim partijama, dok je ekipa Hunters-a, ako izuzmemo poraz od Legionara, delovala nadmoćno i u poslednja dva kola postigla zbirno 102 poena.

Grofovi će u Vrbasu pokušati da dostojanstveno i časno stave tačku na ovu, možda i najlošiju, sezonu od kad se klub takmiči. Kako meč nema rezultatski značaj, jer je već poznato da će se Legionari iz Sremske Mitrovice od naredne sezone takmičiti u Sportklub Superligi Srbije, očekuje se fer i korektna borba u kojoj će i igrači sa manjom minutažom dobiti priliku da pokažu šta znaju.

Nema mnogo toga da se kaže pre ove utakmice, jer sam pogled na tabelu i prethodne partije govore sve. Idemo u Vrbas da zajedno sa ekipom Huntersa prikažemo publici dobar fudbal i stavimo tačku na za nas očajnu sezonu. U prethodnim kolima ekipa Vrbasa je prikazala veoma efikasnu igru i pokušaćemo da im pariramo koliko možemo.

– Istakao je, DT Grofova, Vladimir Nune Pavlov.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo