Grofovi lak plen za Lovce

subota, 23.06.2012.

hunters vs grofovi 12Igrači Novog Kneževca porazom su okončali učešće u ovosezonskom ciklusu PLS grupa Sever. U poslednjem 10. kolu Hunters-i iz Vrbasa savladali su Grofove rezultatom 49:0 (20:0, 13:0, 2:0, 14:0).

Grofovi su tako na neslavan način završli takmičenje s obzirom da su sedmi put teren napustili pognutih glava. Doduše, nije se mnogo ni očekivalo na osnovu navedenog u najavi utamice, dok je situaciju dodatno pogoršalo i brojno stanje jer su u Vrbas otputovali sa 17 igrača

Nije bilo lako biti na terenu na temperaturi od preko 30C sa tako malim fondom zamena, ali ekipa Hunters-a je ispala fer i nije zapinjala iz sve snage na, u ovom meču, nejake Grofove. Kako nije bilo punog fonda od 22 igrača većina je bila prinuđena da ne silazi sa terena, a neki su i pozitivno iznenadili umećem na raznim pozicijama. Zaista je bilo interesantno gledati kako se snalaze ofanzivcni u odbrani a defanzivci u napadu, sejfti na poziciji QB-a, WR na sejftiju itd.

Ono što raduje je da su juniorski reprezentativci iz redova Grofova LB Srđan Rankov i CB Nebojša Pakaški i na ovom meču potvrdili svoju formu i izuzetnu fizičku spremu pred dolazeći kamp juniorske reprezentacije.hunters vs grofovi 12

Sada kada je ova naporna sezona završena na igračima (seniorima) je da se malo odmore i da tokom leta razmisle o svojoj budućnostu i želji za AF-om. A pred Grofovima je novi izazov, spremanje ekipe za juniorsku ligu koja bi trebala da startuje na jesen.

Čestitam ekipi Hunters-a na pobedi i fer i korektnoj borbi. I pored poraza zadovoljan sam igrom koju su moji saigrači prikazali u Vrbasu. Nemam ni jednu zamerku, pogotovo zbog toga što smo u Vrbas došli u okrnjenom sastavu. U klubu sam od prvog dana svašta sam proživeo sa Grofovima, kako ubedljive poraze tako i pobede. Nadam se da ćemo se za naredno takmičenja spremiti što bolje i da za nas od jeseni kreće novi ciklus, ovoga puta pobednički!

– istakao je DT Grofova Jonjin Ozren

U ovu utakmicu smo ušli sa velikim minusom, ali velikom željom da stanemo uz svog saigrača i ostavimo poslednji atom snage na terenu jer je ovo bila poslednja utakmica u ovogodišnjem takmičenju. Nisam zadovoljan kako je protekla ova sezona, dugo vremena sam u klubu i verovatno je i najlošija do sad. Ali sam zadovoljan kako se svaki igrač borio na terenu. Svakako od narednih priprema moraćemo mnogo ozbiljnije da shvatimo situaciju i vratimo se što pre na pobednički kurs.

– rekao je nakon susreta, OL/DL Radislav Pavlov.

KRETANJE REZULTATA

I četvrtina
6:0 Darko Marojević pas za Vukašina Tončića 25 jardi.
13:0 Davor Soldo trčanje 30 jardi, Nikola Skuban PAT.
20:0 Marojević pas 40 jardi za Zorana Subotića, Skuban PAT.

II četvrtina
26:0 Soldo trčanje 10 jardi.
33:0 Filip Šapurić vraćanje panta 30 jardi, Skuban PAT.

III četvrtina
35:0 Nenad Šećerov sejfti odbrane.

IV četvrtina
42:0 Dušan Pokrajac trčanje 60 jardi, Skuban PAT.
49:0 Pokrajac trčanje 53 jarde, Skuban PAT.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo