Grofovi na Arena kupu u Budimpešti

utorak, 22.01.2013.

Prestižni sportski događaj u Mađarskoj „Arena kup“ biće održan sedmu godinu za redom – 3. februara. Takmičenje se redovno održava u Budimpešti od 2007. godine, a ove godine je podignuto na viši, međunarodni, nivo.

Srbiju će na ovom turniru predstavljati KAF Grofovi iz Novog Kneževca, a pored timova iz Mađarske najavljeno je i učešće ekipa iz Rumunije, Poljske i Austrije. Na spisku putnika za Budimpeštu naći će se dvadesetak igrača KAF Grofovi koji su pokazali zainteresovanost da nastupe na ovom turniru.

Ove godine takmičenje će se održati u novoj hali Pestszentimre. Prema rečima organizatora nova hala bi, za razliku od prethodne, trebalo da pruži daleko bolje uslove za igru, bolju vidljivost sa tribina i veći konfor za gledaoce. Takođe raspolaže i većim kapacitetom (1000 gledalaca) uz veliki parking i odgovarajuće prostorije za presvlačenje i zagrevanje.

Turnir počinje u 8 časova, a završava se u 22 časa. Trajanje mečeva je 2×10 minuta uz jednominutnu pauzu. U okviru 4 konferencije svaki tim će odigrati 3 utakmice jer je planirano učešće 12 ekipa. Nakon toga uslediće wild card mečevi, a u poslepodnevnom programu play off mečevi.

Konačan plan, odnosno raspored biće poznat 25. januara, a više informacija o „Arena kupu“ možete pronaći na zvaničnoj stranici na fejsbuku.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo