Grofovi putuju u Vrbas

utorak, 09.04.2013.

pls 13 hunters vs grofoviNakon superligaša, na teren ovog vikenda izlaze i prvoligaši. U prvom kolu, Prve lige Srbije grupa Sever, u nedelju 14. aprila Grofovi će gostovati ekipi Vrbas Hunters-a.

Posle šest meseci treninga, u znatno izmenjenom sastavu, o čemu smo pisali prethodnih nedelja, Grofovi će početi svoj pohod na jednu od prve tri pozicije severne divizije što je zacrtano kao cilj kluba za ovu godinu.

Kapiten ekipe iz Novog Kneževca WR Vanja Ivošević očekuje tešku utakmicu, pogotovo ako se uzme u obzir da su Hunters-i prošle godine dva puta ubedljivo savladali Grofove. Ivošević ističe da su se svi u klubu potrudili da što pre zaborave prethodnu sezonu, koja je ocenjena kao veoma loša, i da maksimalno motivisano uđu u novu.

Premijeru u novoj sezoni imaćemo u nedelju u Vrbasu, idemo na noge ekipi koja nas je prošle godine oba puta ubedljivo savladala.Vrbas je tradicionalno čvrsta ekipa, koliko sam uspeo da saznam ove sezone oslabljena sa nekoliko odlazaka u Legionare, ali pojačana kako nekolicinom iskusnih igrača tako i mladim i novim snagama spremnih da brzo uče o ovom sportu. Kako je ovo prvi meč sezone, posle napornog rada i adrenalin će biti na najvišem mogućem nivou tako da očekujem zaista tešku utakmicu gde će svaki igrač dati svoj maksimum da se pokaže kako u redovima Hunters-a tako i u našim redovima. Našu šansu vidim u velikoj motivaciji i želji svakog igrača da ispravi greške iz prošle sezone. Dobar rezultat u ovom meču bio bi ogroman vetar u leđa za dalji tok takmičenja.

– naglasio je Ivošević.

Sa druge strane i ekipa Hunters-a ulazi u sezonu u znatno izmenjenom sastavu, a prema rečima HC Vrbasa Andreja Sekulovića šansu će dobiti mladi igrači.

Prošle godine smo se dva puta sastajali sa Grofovima i ostvarili dva ubedljiva trijumfa. Ne verujem da će biti baš tako ovog puta, prvenstveno jer je prvo kolo, a samim tim nismo imali gde da analiziramo protivnika i da vidimo odakle nam vreba najveća opastnost. U utakmicu ulazimo maksimalno spremni i odlučni da na domaćem terenu prikažemo sve što znamo, zabavimo publiku koja će, nadam se, doći u što većem broju da nas podrži u otvaranju sezone, koja će biti uspešnija od prethodne.

– rekao je Sekulović za sajt saaf.rs.

Utakmica između Hunters-a i Grofova odigraće se u nedelju, 14. aprila, sa početkom u 15 časova na Gradskom stadionu u Vrbasu.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo