Banatski derbi

utorak, 23.04.2013.

grofovi u vrbasuPosle teškog poraza u Vrbasu, Grofovi iz Novog Kneževca u nedelju, 28. aprila, sa početkom u 15 časova, dočekuju Mamute iz Kikinde na terenu FK Obilić.

Za kratko vreme utakmice Grofova i Mamuta su postale prava poslastica za ljubitelje američkog fudbala. Ovo će biti peti međusobni duel ove dve ekipe, a Mamuti trenutno vode sa 3:1 u pobedama. Posebnu draž ovim duelima daje činjenica da su utakmice neizvesne do samog kraja, kao i veliki rivalitet među ekipama, pa s toga ovi mečevi mogu poneti epitet derbija Banata.

Kao i uvek kada gostuju u Novom Kneževcu očekuje se da će sa Mamutima doputovati veliki broj ljubitelja američkog fudbala iz Kikinde.

Kako smo pomogli Hunters-ima da nas lako savladaju u prvom kolu i nismo pružili ni delić onoga što smo želeli, od utakmice sa Mamutima očekujem da se ekipa sabere i da izvučemo povoljan rezultat. Pobeda bi sigurno značila otvaranje serije dobrih igara, i melem za stare rane s obzirom da su nas prošle godine Mamuti oba puta savladali. Dobro smo analizirali protivnika i uz ispravljene greške iz Vrbasa očekujem pobedu u ovom meču.

– rekao je uoči susreta Branislav Simin, TE Grofova.

Prijatelji kluba:

nk logo
mesna zajednica novi knezevac
berber prle
visa-prom logo